Kérastase Resistance Bain Force | Beauty

Een heel luxe merk, Kérastase. Heel fijn om een mini flesje te ontvangen in de laatste Lookfantastic box. Die ging direct na het unboxen de douche in!

Het merk ken ik al, vroeger gebruikte ik het ook een tijd. Mijn moeder gebruikt het al sinds ik mij kan herinneren en is er altijd lovend over. Ik snap het wel, want het werkt super en ruikt heerlijk.

bain1

Ik ontving een shampoo uit de resistance lijn, de Bain Force Architecte. Deze is bedoeld voor zwak en breekbaar haar en zou je haar sterker moeten maken. Het flesje bevat 80 ml, wat een grote sample is. Ik heb hier twee weken mee gedaan, omdat ik mijn haar elke dag was en lang haar heb.

bain3

De producten van Kérastase zijn in veel lijnen verkrijgbaar, voor elk haartype zit er wel iets bij. Daarnaast hebben ze ook maskers, oliën en andere producten die je naast je shampoo en conditioner kunt gebruiken.

bain2

De bestanddelen zie je hier. Het bevat SLES als reiniger, naast nog een aantal andere reinigers en zout (?!). Verder op de lijst zie ik ook glycerine en een aantal extracten staan. Heel zacht voor je haar lijkt hij mij niet, op basis van deze lijst.

bain4

De shampoo zelf is wit en redelijk vloeibaar. Schuimt goed en reinigt prima. En het beste? de geur. Geen typisch kappersgeurtje, ik vind hem een stuk zoeter ruiken. I love it.

Koop ik deze nu zelf nog eens? Nee. Ik vind hem heel fijn in gebruik, hij werkt prima. Maar ik vind hem te duur voor dagelijks gebruik. Ik was mijn haar elke dag en het is ook redelijk lang, ik gebruik dus veel shampoo.

Heb jij dit luxe merk al eens gebruikt?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *