Jil Sander Sun Pop Arty Pink | Beauty

De verpakking, alleen al de verpakking jongens, LOVE IT! Neonroze en het schreeuwt zomer. En ook de inhoud van Jil Sander Sun Pop is heerlijk!

jil3

Deze zomer brengt Jil Sander drie limited edition versies van het bekende Jil Sander parfum uit. Het origineel heb ik niet, maar de limited editions zijn minstens net zo lekker als de klassieker. Jil Sander geuren zijn toegankelijk en betaalbaar, dus niet zo gek dat zoveel vrouwen ‘m in huis hebben. En als jij mijn  parfumsmaak een beetje kent, dan weet je dat deze absoluutr in mijn collectie past.

jil1

De drie versies deze zomer zijn Arty Pink (roze), Coral Pop (oranje) en Green Fushion (groen). Ze ruiken alle drie heel verschillend, dus er is vast een versie die jij helemaal te gek vindt.

jil2

Arty Pink is een blikvanger, de doos en de (matglazen) flacon zijn neonroze. Niet te missen dus! Het valt in ieder geval flink op tussen mijn andere parfums. Jil Sander omschrijft Arty Pink als een weelderige oosters-bloemige geur die je smaakpapillen prikkelt.
De topnoten zijn limoen en rode bes, de hartnoten zijn tiarébloesem en jasmijn, de basisnoot is vanille. Hij opent heel fris en fruitig, daarna wordt hij warmer en bloemig. Hij is niet zwaar, totaal niet. Maar prima geschikt voor overdag en een dagje in de zon.

De Jil Sander Sun Pop limited editions kosten €35 voor 100 ml en zijn te koop bij de parfumerie. Hij is nu ook in de aanbieding bij Etos voor €24, scheelt weer!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    juli 14, 2017 / 15:15

    Oh die lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *