Jil Sander Sun Delight | Review

De zomer in een flesje, dat is de enige beschrijving die deze geur nodig heeft. Warm, zonnig, vrouwelijk, ik vind hem heerlijk! Ben jij gek op de geuren van Jil Sander, dan zul je deze ook vast lekker vinden.

Zomergeuren, ik ben er altijd al gek op geweest. Van het merk Escada kocht ik elk jaar de speciale zomergeur en ook van de zomergeuren van Lancaster ben ik fan. Een echte zonliefhebber ben ik niet, maar ik ben wel gek op andere zomerse dingen. Dus je snapt wel waarom ik Jil Sander Sun Delight niet kon laten staan toen ik hem eenmaal geroken had.

De geur is een eau de toilette, deze vervliegt iets sneller dan een eau de parfum. Het is geen nieuw parfum, het is al sinds 2006 op de markt.

Topnoten: passievrucht, Reseda en bergamot
Hartnoten: pure chocolade, vanille, plumeria en vanille orchidee
Basisnoten: muskus, houtachtige noten en ceder

 

Op basis van de geurnoten zou ik deze geur niet kiezen. Te warm en te heftig, zou ik dan gedacht hebben. Maar Sun Delight is vrouwelijk, bloemig en zwoel. Warmer dan waar ik normaal voor kies, maar zeker niet zwaar of heftig. Ik vind hem ook zoeter dan de originele sun versie. Hij begint bloemig en wordt dan al snel warmer en zoeter.

Het flesje heeft net als de zijkant van het doosje een ombre effect. Van rood naar goud met een gouden dop. Onder deze dop zit een rode verstuiver verstopt. Leuk!

Als je de geur Sun van Jil Sander lekker vindt, dan kun je deze versie zeker ook waarderen. Het is een vrouwelijke geur, zoetig en zwoel. Ik vind hem lekkerder dan het origineel en er ook zeker mooier uitzien. De houdbaarheid vind ik ook super, hij blijft voor een eau de toilette heel lang hangen.

Ik kocht Jil Sander Sun Delight (30 ml) voor €19,95 bij Rossmann in Duitsland. In Nederland betaal je voor hetzelfde flesje ongeveer 30 euro bij de parfumerie. Hij is regelmatig in de aanbieding, dus hou je ogen open als je deze graag gebruikt of wil proberen.

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  augustus 27, 2016 / 13:14

  Tipje: bij parfumerie Mooi in Heiloo ligt ie voor 19,95, maar dan voor 100 ml.
  Gisteren nog getest, maar hij vervliegt bij mij heel snel helaas. Lekkere geur!

  • Iris
   Auteur
   augustus 27, 2016 / 23:41

   Ah, dankje! Ik heb de tip genoemd in mijn favorieten video die dinsdag online komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *