James Read H2O Tan Mist | Beauty

In de Lookfantastic box van afgelopen maand zat dit mysterieuze flesje.. Een Tan Mist, die je gezicht subtiel bruin zou moeten maken.. echt wat voor mij?

Zelfbruiners en dat soort dingen zijn meestal niet zo aan mij besteed. Ik zou ze wel moeten gebruiken misschien, want ik ben net Casper het spookje. Maar ik vind ze snel oranje en ik ben er gewoonweg niet zo goed in.

Tot James Read in mijn leven kwam.. ohmy! Wat is dit handig, echt een uitvinding voor self-tan-noobs zoals ik.

De H2O Tan Mist is een lichte, verkoelende spray die je huid verfrist en revitaliseert. Terwijl hij je huid een natuurlijke glow geeft. Het bevat rozenwater, waardoor de spray ook anti-ageing werkt. Vitamines en mineralen hydrateren en verjongen. De spray droogt snel en je kunt de kleur opbouwen en intensiveren zo diep als je wilt. Omdat de spray kleurloos is kun je hem ook onder of over make-up gebruiken.

 

Hoe gebruik je het?
Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is. Houd de spray zo’n 15 tot 20 centimeter van je gezicht af en spray in twee bewegingen, een links en een rechts, van boven naar beneden. Daarna een paar minuutjes laten drogen en je bent good to go. Geen handen wassen, want die heb je niet gebruikt.

Dit zijn de bestanddelen. Op basis van water en hamamelis (toverhazelaar), maar het bevat ook glycerine, rozenwater en aloë vera.

De spray is transparant en heeft de substantie van water. De spraydop is top, hij nevelt heel fijn en maakt je gezicht niet te nat. Dit flesje bevat 30 ml, maar de verpakking die je normaal koopt bevat 100 ml.

Dit is mijn gezicht half april, toen ik het product nog niet ontdekt had.

En dit eind mei.

Na een aantal keer gebruiken zou je al verschil moeten zien, daarna bouw je hem dagelijks op tot de kleur die je wilt hebben. Om de dag sprayen om het bij te houden, zolang je je glow en kleurtje wilt.

Het verschil op de foto’s is niet heel groot. Maar in het echt zie ik het absoluut. Alsof ik een paar uurtjes met mijn gezicht in de zon heb gelopen, net even wat meer kleur. Met een foundation eroverheen zie je nog wel de glow, maar die bedekt het vleugje kleur wel.

Geeft het een groots effect? Nee, het is geen traditionele zelfbruiner. Maar het geeft mij net dat beetje extra kleur en glow om er wat gezonder uit te zien. Tel daarbij op dat het enorm zuinig in gebruik is, je geen vlekken krijgt, geen vieze handen omdat je niets hoeft te smeren en dan snap je mijn enthousiasme vast.

Voor de flacon van 100 ml betaal je €24,45 bij Lookfantastic (inclusief verzenden).

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *