Inner Compass Love Cards

Voor Kerst kreeg ik dit kaartendeck cadeau, de Inner Compass Love Cards.

In het doosje zitten 49 kaarten, speciaal ontworpen om je te helpen bij persoonlijke groei. Ze helpen je je innerlijke kompas te vinden voor een gezonde relatie met jezelf en de mensen om je heen. Love cards klinkt alsof het over liefdesrelaties gaat, maar het is vooral de liefde voor jezelf.

In de doos zitten 49 kaarten en een boekje met begeleidende teksten. Als je een kaart getrokken hebt kun je via het boekje opzoeken wat de betekenis is en hoe jij de kaart kunt inzetten.

Het design vind ik prachtig, met warme kleuren en simpele afbeeldingen.

De kaarten schud je vooraf en leg je dan op zijn kop in een waaier voor je neer. Je kunt tijdens het schudden een vraag stellen of een intentie noemen. Daarna kun je een of meerdere kaarten trekken. Doordat je de kaarten blind trekt, helpen ze je bij je onderbewuste en intuïtie.

Ik vind het fijn om ze te leggen als het volle maan is, als intentie voor de nieuwe maand. Ik kijk dan in het boekje voor de uitleg en hoe ik de kaart kan gebruiken. Daarna zet ik hem in een standaardje, zodat ik er elke dag nog even naar kijk.

Het kaartendeck kost €39 en is te koop via diverse webshops.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *