In de testerdoos #2 (EOS, YSL, Kiehls)

Daar is hij weer, de in de testerdoos rubriek. De vorige was een probeersel, maar gelukkig vinden jullie het leuk om te lezen. Vanaf nu is deze rubriek dus vaker te lezen op Iribella. Ik ben de testerdoos weer in gedoken en kwam weer naar boven met 3 nieuwe samples. 1 parfum, 1 huidverzorgingsproduct en 1 willekeurig product. Kijk je weer mee?

Zijn jullie ook zo gek op testers? Ik wel hoor! Door alle beautyboxen heb ik een doos vol en veel keuze. Ik gebruikte het niet veel omdat ik dat zonde vind. Maar ja, laten liggen is dat natuurlijk ook. Dus vanaf nu pak ik er steeds 3 uit om te proberen. Dan raakt de voorraad misschien ooit nog eens op.

Ik heb de volgende producten voor jullie getest:

 • EOS Ultra moisturizing shaving cream
 • Yves Saint Laurent Manifesto parfum
 • Kiehls Soy milk & honey whipped bodybutter

Het was even knoeien met de EOS shaving cream onder de douche! Zo’n glibberig zakje met natte handen is geen goede combi als je net zo’n kluns bent als ik. Leuk dat het merk dat zo bekend is van de lippenbalsems, ook andere producten maakt. Ik heb dit product al een aantal keer voorbij zien komen op youtube en was er best nieuwsgierig naar. De scheercrème ruikt naar framboos en granaatappel, heerlijk zoet. Het bevat aloë vera en sheabutter om je huid te verzorgen en kalmeren. De crème is lekker stevig, het blijft goed zitten op je benen tijdens het douchen. Mijn scheermesje gleed over mijn huid heen en het ging lekker snel. Werkt dus prima, ik vind het een heerlijk product. Je kunt het kopen in de webshop van Alicejo.com voor €6,95 per flacon. Mocht je dat te duur vinden, dan is het scheerschuim van het Kruidvat huismerk ook een goede optie.

Dit keer koos ik als parfum Manifesto van Yves Saint Laurent. Best spannend, want ik ben altijd erg van mijn eigen parfums en wil niet snel iets anders proberen. Een parfum moet wel heel lekker zijn, wil ik deze meerdere keren achter elkaar gebruiken. Het is een houtachtige, maar ook bloemige geur met zwarte bes, witte bloemen, vanille en hout. In de eerste instantie vond ik hem niet lekker, veel te sterk. Maar na 5 minuten waren de topnoten vervlogen en vond ik hem al lekkerder. De geur is best sterk en ik moest er even aan wennen. Dit is niet een geur die ik zelf zou kopen, maar ik denk dat veel andere vrouwen deze wel lekker zullen vinden. De fullsize flacon vind ik erg mooi! Je koopt dit parfum vanaf €58 per 30 ml bij de parfumerie.

Als laatste de bodybutter van Kiehls. Kiehl’s is een heerlijk merk met heel veel bekende en goede producten. Het midnight recovery concentrate is een grote favoriet van mij, zeker in de wintermaanden. De bodybutter belooft ook veel goeds, er zit sheabutter in en dat voedt altijd onwijs goed. De geur is heel luxe, maar absoluut niet overdreven sterk. De substantie van de bodybutter is bijzonder, het is heel luchtig. Tijdens het uitsmeren voelt dat heerlijk, je hebt er ook helemaal niet veel van nodig. De butter voelt vettig, maar trekt snel in. Als je een hele droge huid hebt, zal dit product zeker een goede optie zijn. De bodybutter is niet goedkoop, je betaalt €36 voor een pot van 226 ml.

Heb jij een van deze producten ook al eens geprobeerd?

Liefs Iris

3 Reacties

 1. Julia
  december 6, 2014 / 11:07

  Vind dit zulke leuke artikelen! Ik gooi/geef mijn testers altijd weg. Misschien voortaan maar bewaren.

 2. Joan
  december 6, 2014 / 20:48

  Weeeer leuk om te lezen

 3. december 7, 2014 / 14:01

  Grappig dat EOS ook nog andere producten heeft! De scheerschuim van Balea 9ik gebruik de ‘Nature’ variant) is ook heel fijn! Ik krijg hier ook geen irritaties van, terwijl ik dat van de meeste wel krijg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *