ILIA After Midnight mascara | Beauty

Deze mascara ontving ik in de Cosmania beauty box. Ik had nog nooit gehoord van het merk, maar de naam alleen al maakte mij nieuwsgierig.

Misschien komt dat omdat de naam lijkt op een van mijn favoriete kleuren OPI nagellak Lincoln Park At Midnight?

Je ziet hier op de foto ook nog een wenkbrauwgel. Deze komt niet terug in de review, omdat ik er niet zo tevreden over was en uiteindelijk niet wil reviewen.

De ILIA mascara zit in een paarsbruin doosje, vind dat altijd chic ogen, in een doosje.

Naast een luxe doosje, ziet de mascara er zelf ook mooi uit. Een strakke en slanke gouden huls, I like it.

Het borsteltje vind ik dan weer niks. Ik hou niet van siliconen, geef mij maar een good old borsteltje met haren. De ene kant van het borsteltje heeft korte siliconen haren, de andere juist lange. Ik moet wel zeggen dat ik hem prettig in gebruik vind, dat is weer een plus.

Zonder mascara..

En met!

Het resultaat mag er zeker zijn, hij werkt goed. Ik vind het een prettige mascara, volume en dikte, zonder klonteren. Al moet je dan wel even oefenen met het borsteltje, maar na een paar dagen ging het prima. Hij geeft niet af, blijft mooi in de krul zitten en met die 3 ml mini verpakking heb ik toch mooi twee maanden gedaan.

Je koopt ILIA onder andere bij Cosmania. Een fullsize versie van deze mascara kost €30,00. Ik vind dat toch wel een hele smak geld, al vind ik het ook zeker een fijne mascara. Ik ga dan toch liever voor Etos, omdat dat toch wel behoorlijk scheelt in prijs en ik die mascara’s ook dikke prima vind.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *