Huis gekocht! | Persoonlijk

Ja, je leest het goed! Het worden spannende tijden voor ons, want wij hebben een grote mensen huis gekocht! Zo spannend en leuk allemaal!

Een jaar geleden had ik een spannende afspraak. We zijn er dus al een jaar mee bezig, maar ik kon er steeds niets over zeggen. Ik liet laatst al een hint vallen en nu we de hypotheek getekend hebben en de afspraak bij de notaris hebben staan mag het eindelijk. Op dit moment woon ik al in een prachtige woning, maar dit is een appartement. Wij wilden toch wel heel erg graag een huis met een tuin en wat meer ruimte. Nu mag ik niet klagen hoor, want bijna 100 vierkante meter is meer dan genoeg voor nu.

En dat blijft het ook nog wel even, want ons nieuwe huis wordt as we speak gebouwd (de foto hierboven is van vorig jaar, inmiddels staan de heipalen erin). Het is een nieuwbouwwoning, waarvan de oplevering echt nog zeker een jaar gaat duren. Dus voorlopig blijf ik nog even waar ik zit. Ik kan niet wachten, want ik ben gek op interieur en inrichten. Wat heerlijk ook dat ik straks mijn eigen keuken en badkamer mag gaan uitkiezen, zoals ik dat graag wil.

Tegen die tijd zal ik jullie natuurlijk ook op de hoogte houden, veel te leuk allemaal. Welke wensen hebben wij voor de inrichting en hoe loopt het allemaal?

Keep you posted!

Liefs Iris

6 Reacties

 1. Charmain
  maart 12, 2018 / 08:50

  Gefeliciteerd!!! Wat leuk!!

 2. Cindy
  maart 12, 2018 / 14:46

  Gefeliciteerd, super!

 3. Bea
  maart 13, 2018 / 07:45

  Wat leuk! Gefeliciteerd!

 4. Marieke
  maart 13, 2018 / 09:01

  Gefeliciteerd! Wat leuk. Ik ben benieuwd!

 5. jantine
  maart 13, 2018 / 13:35

  Gefeliciteerd Iris, super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *