Hugo Boss Ma Vie Eau De Parfum | Review

Dat ik een geur van Hugo Boss zo lekker zou vinden dat ik hem op mijn verjaardagslijstje zou zetten, had ik vooraf niet gedacht. Maar ik viel als een blok voor de geur ‘Ma Vie’..

Mijn associatie met Hugo Boss geuren was altijd sportief. Maar dat is echt niet zo, heb ik ontdekt. Er zijn ook een aantal parfums met een wat zoete of frisse tint. En dus vroeg ik een fles Ma Vie voor mijn verjaardag, hmm.

Het design van de fles vind ik prachtig. Stijlvol, maar wel heel simpel. Ik hou niet van glitters en overdreven uitgedoste flacons. Helemaal in stijl ook met de Jour en Nuit parfums van Hugo Boss, alleen dan in een mooie lichtroze kleur.

Een nadeel kan zijn dat je niet door de flacon heen kunt kijken, dus het is lastig om in te schatten hoeveel parfum er nog in zit.

De topnoot is cactusbloesem. De hartnoten zijn roze bloemen en rozenknopjes. En de basisnoot is cederhout.

Als ik deze geur draag dan voel ik mij heel vrouwelijk. Het is een zoete, bloemige geur, maar ook volwassen. Doordat het een eau de parfum is spray ik maar een keer, ik ruik het nog de hele dag. Een heerlijk vrouwelijk en luxe parfum, met een zoete noot.

Je koopt Ma Vie van Hugo Boss bij de parfumerie, vanaf €57,00 voor 30 ml.

1 Reactie

  1. november 12, 2016 / 13:29

    Hij lijkt me heerlijk! In de winkel toch maar een keer ruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *