Houten kerststal voor kids

Hoe gaaf is deze houten kerststal? Ik vind hem zo leuk voor kleintjes! Gewoon van de Action, rennen dus…

Een kerststal doet mij weer even denken aan vroeger, toen wij er onder de kerstboom een hadden staan. Nu inmiddels al een tijd niet meer, maar het voelt zo nostalgisch. Zelf had ik een klein beeldje van een kerststal in huis rond de kerstperiode, ik ben nog op zoek naar de perfecte moderne stal voor in ons nieuwe huis.

Maar ja, zo’n stalletje is vaak van keramiek en niet bedoeld om mee te spelen. Met een houten kerststal kan dat wel en hoeft je kindje er niet alleen maar naar te kijken.

Dit stalletje kost โ‚ฌ7,95 en is verkrijgbaar bij Action. Hij bevat 15 onderdelen, waaronder de stal. Ik vind het heel gaaf dat het hout is, zo kan je kindje er ook nog mee spelen en is hij lekker duurzaam.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *