Hoe staat het met mijn doelen en voornemens?

Januari, de maand waarin de meeste goede voornemens al sneuvelen. Hoe staat het er bij mij voor?

Toch een beetje een stok achter de deur, over je voornemens en doelen schrijven. Want het staat nu eenmaal online, dus je kunt niet meer doen alsof ze niet bestonden.

Mijn eerste doel was lezen. Dit gaat hartstikke goed, ik heb de flow nog steeds te pakken. Ik lees nu wel twee boeken tegelijk, een voor mijn werk en een voor mijzelf, dus het gaat wat langzamer dan ik wil. Maar ik pak er ook graag een tijdschrift bij op de bank. Heel fijn en de verlanglijst blijft maar groeien!

Het tweede en ook laatste doel was goed voor mezelf zorgen. Dit is vrij breed, maar ook deze gaat goed. Ik ben al wat kilo’s kwijt door vooral ‘s avonds niet meer te snoepen. Ik hou het vol omdat ik in het weekend wel gewoon mag genieten van wat lekkers en niet al te streng ben voor mijzelf. Stoppen met snoepen maakt al veel verschil!
Verder ga ik trouw naar de yogalessen, waar ik altijd heerlijk zen weer vandaan kom. Fijn om iets voor mijzelf te doen, het werkt ook door in het dagelijks leven want ik begin zo heel relaxt aan mijn werkweek.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *