Hoe gaat het met mijn boekenchallenge?

Voor 2020 stelde ik een challenge in, aan het einde van het jaar heb ik 20 boeken gelezen. En geloof het of niet, ik ben al goed op weg!

Eerst dacht ik, joh, een boek per week lukt wel. Maar ik ben blij dat ik voor 20 boeken ben gegaan. Als ik om de week een boek uitlees, red ik dat prima. De ene week lees ik meer dan de andere en ik wil er ook geen moeten van maken.

Tot nu toe las ik al uit:
– Wat nou als het ook anders kan?
– Moeder Genoeg
– Expliciete directe instructie (voor mijn werk)
– To have and to hold
– Opvoeders en huttenbouwers
– Nieuw leven

Van deze boeken heb je allemaal al een boekreview online voorbij zien komen (behalve die voor mijn werk). Dus mocht je nieuwsgierig zijn, zoek dan even de review op!

Op dit moment ben ik bezig in ‘onvoorwaardelijk ouderschap’ van Alfie Kohn. Een heel interessant boek, wat toch wel heel veel vraagtekens zet bij de huidige manier van opvoeden door straffen en belonen. Wel is het met veel theorie onderbouwd en daardoor leest het wat minder snel en makkelijk. Ik smul van de inhoud, maar het is wel een pittig boek.

Tussendoor lees ik ook nog tijdschriften, die ik niet meereken in deze challenge.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *