H&M toilettas | Lifestyle

Een grote, ruime en basic toilettas, een musthave voor mij. Ik gebruik zo’n toilettas dagelijks en het staat ook meteen netjes op mijn make-up kast.

Al jaren gebruik ik een toilettas van de Primark. Die werd nu wel ietwat smoezelig, maar niets wat een beetje allesreiniger en een doekje niet schoon kunnen maken. Echt zat was ik hem ook niet, want lekker simpel van design. Maar toen zag ik deze van H&M en was ik meteen verkocht.

De toilettas is van zacht nepleer en verkrijgbaar in nude, grijs en zwart. Ik twijfelde nog even tussen grijs en zwart, maar ging toch voor de laatste. Hij is lekker groot, 28,5 cm breed, 18 cm hoog en 14 cm ‘diep’. Daar kan heel wat in!

Met gouden rits aan de bovenkant, verder enorm simpel en chic van design.

Aan de binnenkant zit een voering, die je gemakkelijk schoon kunt maken als hij vies wordt. Er zitten vier extra vakken in, die open zijn aan de bovenkant. Ideaal voor kleine dingen!

Het grote voordeel: hij is huge. Al mijn dagelijkse make-up past erin, met spiegel en dan heb ik nog steeds veel ruimte over. Groot genoeg om ook je kwasten en parfum erbij te doen, als je een nachtje weg gaat.

Ik vind ‘m ideaal en ben er enorm blij mee! De toilettas kost €14,99 en is te koop bij H&M.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *