H&M Shaping skinny jeans

Deze jeans bevalt mij zo goed, daar moet ik wel iets over schrijven. Ik heb het over de Shaping Skinny van H&M. Sinds maart draag ik deze jeans en ik heb inmiddels vier stuks. Tijd om jullie te vertellen waarom deze zo geweldig zijn.

De shaping skinny is niet de goedkoopste, voor H&M begrippen, je betaalt €49,99 per stuk. Voor de kwaliteit vind ik het een prima prijs, maar meestal zijn jeans van de hennes betaalbaarder. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en variaties. Ik heb een zwarte (die vaal zwart is, dat hoort zo), een grijze (deze is gemêleerd), een donkerblauwe en een lichtblauwe.

De shaping skinny is vrij hoog bovenaan, hij komt tot aan je navel. Ik hou daar wel van, want dan verdoezel je een buikje een beetje. Mocht je dat vreselijk vinden, dan is deze jeans niets voor jou. Volgens H&M corrigeert en vormt hij de taille, de dijen en je billen. Door het techno-stretch houdt de jeans zijn vorm.

    

Het shaping effect, ik weet het niet. Ik krijg er wel mooiere benen van, maar verder merk ik weinig. Ik vind dat niet het belangrijkste aan een broek, het gaat erom dat hij netjes zit.

De broeken zitten erg fijn en blijven mooi. Ik heb ze al heel vaak gewassen en zelfs in de droger gegooid. Ze zijn nog prima en ik heb nog geen slijtage opgemerkt. Wel lopen ze iets uit, naarmate ik ze langer draag.

De jeans heb ik in lengtemaat 34, omdat ik relatief lange benen heb en hou van een wat langere jeans. Ik word heel chagrijnig als een broekspijp omhoog kruipt als ik mijn benen buig (horror!). Dat doet deze niet,   heerlijk.

Ben je op zoek naar een fijne jeans, dan is dit zeker een aanrader!

Liefs Iris

6 Reacties

 1. augustus 20, 2015 / 21:26

  Ik heb er nu 1, en als ik er nog een nodig heb dan ga ik ook zeker weer de shaping jeans kopen. Ze zitten heerlijk!

 2. augustus 21, 2015 / 00:31

  Zelf kies ik altijd de shaping zodat het bij mijn onderbenen goed aansluit zelf vind ik wijde pijpen niet zo mooi ofzo haha, maar aan de shaping zelf merk je inderdaad vrij weinig.

 3. Kim
  augustus 22, 2015 / 23:33

  Ik heb dezelfde 4 als jou. De grijze zit alleen veel minder lekker! Ik draag ze veel omdat ze heerlijk zitten, maar ik vind ze eigenlijk niet zo mooi, qua looks blijf ik verliefd op de veel te dure g-star broeken . Draag deze van de h&m vaak naar m’n werk waar ze vies worden.

  • Iris
   Auteur
   augustus 24, 2015 / 19:40

   Die grijze is net even anders ja, dat merk ik ook. Maar hij zit wel gewoon fijn bij mij, hij lijkt wel iets strakker. G-star heb ik nog nooit gedragen, dat vind ik altijd zo duur!

 4. augustus 31, 2015 / 22:38

  Een spijkerbroek moet mooi zitten en aansluiten, dat ‘shaping’ tja….of dat ook echt zo is? Zelf vind ik de broeken wel aan de prijs, ik koop ze meestal bij C&A. ik heb er ook van Miss Etam, maar die lubberen al snel uit helaas, hoewel ze in 1e instantie prachtig zitten.
  Ik zag nu ook bij C&A in de folder shaping jeans staan, tip!

  • Iris
   Auteur
   september 2, 2015 / 20:06

   Dank voor de tip, dat is de moeite waard om eens te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *