Het Borrelhapjes Bakboek

Een boek vol borrelhapjes? Dat klinkt geweldig. Ik keek het boek in bij mijn moeder en besloot, deze moet ik ook hebben.

De meeste kookboeken die ik ken of heb gaan over hoofdgerechten, avondeten en bakken. Maar borrelhapjes? Deze had ik nog niet in mijn collectie.

Het boek is groot, dik, hardcover en ziet er prachtig uit! Het is van Laura Kieft, ook wel bekend als Laura’s Bakery. Ze blogt, dus je kunt via haar blog kijken of de recepten je aanspreken voor je het boek koopt.

Dit is de inhoudsopgave, hier zie je alle hapjes gesorteerd op categorie. Met oven, zonder oven, sauzen & dips, van alles wat.

Wat ik leuk vind is dat er een aantal basisrecepten in staan, voor bijvoorbeeld muffins, bladerdeeg, quiche.. zodat je echt alles zelf kunt maken. Maar ook meerdere versies van een bepaald hapje, zodat je genoeg variatie hebt op je borreltafel.

De foto’s zijn een beetje scheef en niet van de gehele bladzijde, omdat ik de inhoud van een recept niet wil delen (dan moet je het boek kopen ;-)).

Een heel fijn boek, vol met makkelijke en gevarieerde recepten om borrelhapjes te maken. Voor jezelf op een zaterdagavond, voor een avondje met vrienden, een verjaardag of gewoon zomaar. Aanrader!

Je koopt het boek bij de (online) boekhandel voor €24,99.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *