Hema Hello Mirror Guess My Age oogcrème

De huidverzorging van Hema heb ik veel gebruikt toen ik jong was. Eerst de Jip en Janneke producten en toen ik in de puberteit kwam haalde mijn moeder ‘komkommermelk’ om mijn huid mee te reinigen. Gewoon een reinigingsmilk met komkommer was dat, Hema verkoopt het nog steeds! Later ben ik meer andere merken gaan proberen en gebruiken. Laatst kocht ik een serum en een oogcrème, omdat het in de aanbieding was. Dan is het extra leuk eens iets te proberen, vind ik. Wat ik ervan vind lees je in dit artikel.

De Hema huidverzorging ken ik al jaren, maar de laatste tijd koop ik het nauwelijks meer. Tot ik de tip kreeg om het serum eens te proberen. Ik nam toen ook meteen deze oogcrème mee, ik geloof dat er een 1 + 1 gratis actie was. Het serum is heerlijk, de review hiervan maakte ik al een tijd geleden. De oogcrème heb ik nu een maand in gebruik, tijd dus voor een review.

De tube zit in een zilveren doosje, heel lastig om op de foto te krijgen. Het ziet er luxer uit dan een gewoon doosje, ik vind het wel leuk. De crème zelf zit een tube, een hygiënische manier van verpakken.

Je hebt deze oogcrème in 3 varianten, een voor de 30+ huid, de 40+ huid en 60+ huid. Alle drie hebben ze verschillende effecten. De 30+ crème die ik heb zorgt voor een stralende en frisse blik en vermindert zou moeten helpen tegen kraaienpootjes.

De ingrediënten zien er prima uit, het lijken er alleen wel heel veel op zo’n klein doosje. De basis is standaard, maar ik zie ook evodia fruit extract (een bessensoort), dit moet de huid kalmeren. Het bevat ook siliconen, maar geen parfum.

De oogcrème vind ik heel prettig aanvoelen, fris en luchtig. Ik breng het aan met mijn vingers en dep het onder mijn ogen. Je kunt natuurlijk ook een gewone crème aanbrengen onder je ogen, het maakt eigenlijk weinig uit. Ik vind het toch wel fijn om een aparte crème voor mijn ogen te gebruiken, omdat ik soms een product met AHA’s gebruik en die wil ik liever niet onder mijn ogen gebruiken.

Wat betreft kraaienpootjes merk ik weinig. Die heb ik nog niet heel duidelijk, dus het verschil zie ik niet. Wel vind ik de crème prettig aanbrengen en verdelen (dankzij de siliconen). Hij is voedend, maar niet te vet. Ik gebruik deze voornamelijk ‘s avonds en in het weekend. De prijs is ook super, hij kost maar €4,50. Ik weet dat crèmes van duurdere merken in sommige gevallen echt het hoge bedrag waard zijn, maar voor nu is een basic crème nog prima. Ik blijf deze zeker gebruiken, ik vind hem prettig!è

De Hema Hello mirror guess my age oogcrème kost €4,50 en is te koop bij Hema filialen en de webshop.

Gebruik jij een speciaal product voor je ogen?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *