Hema Fabulous Fluid lipsticks

Laatst was ik bij Hema om een cadeautje te kopen en ik liep langs het cosmeticaschap. Eigenlijk doe ik dat nooit en koop ik er ook nooit iets van. Maar mijn ogen bleven hangen op deze Fabulous Fluid lipsticks.. Ze zien er goed uit en test er een aantal. Twee kleuren belanden in mijn mandje, die gaan mee naar huis. Ook kies ik twee kleurtjes nagellak uit die er goed bij passen. De lipsticks zijn aanraders, kijk maar!

De lipsticks heb ik in de kleuren 01 (koraalroze) en 06 (knalroze), de nagellak in 804 (knalroze) en 24 (koraalroze). De lipstick kost €4,50 per stuk, de nagellak €2,50.

De flesjes zijn strak, je kunt goed zien met welke kleur je te maken hebt, ook van bovenaf. De dop is slank en lang, zo kun je hem prettig vasthouden. Boven zie je kleur 804, onder kleur 24. Wel jammer hoor, dat Hema geen namen geeft aan hun producten, maar alleen een nummer.

Nummer 24, een koraalroze tint. Dit zijn drie laagjes en nog steeds is hij niet overal volledig dekkend. Dat valt mij tegen, als ik eerlijk ben. Maar op je tenen zie je dit niet, dus dan is het al minder storend. Je zou er een witte nagellak onder kunnen dragen als je per se een goede dekking wilt hebben.

Hier zie je kleur 804, de felroze. Ook deze is met drie laagjes niet 100% dekkend, al valt het bij deze kleur niet zo op. Een heel leuk en zomers kleurtje, hier word ik vrolijk van.

Dit zijn de Fabulous Fluid lipsticks. Ze zitten in de verpakking van een lipgloss omdat ze vloeibaar zijn. Klein en handzaam, je kunt de kleur meteen zien. Ik berg al mijn lipsticks en lipglosses op hun kop op, zodat ik overzicht heb over de kleuren. De verpakking vind ik mooi, strak en zonder poespas.

De applicator van de lipsticks is prima. Hij is zacht en schuin aan de bovenkant, waardoor je precies kunt aanbrengen.

De pigmentatie is super, dekkend en lekker fel. Ze voelen romig en zacht aan.

Dit is de lipstick in kleur 01. Een koraalkleur had ik verwacht, maar hij is een stuk minder opvallend. Eigenlijk wel prettig, het is voor mij een nudekleur. Hij dekt goed tot prima, je ziet mijn lippen er iets doorheen als je heel goed kijkt. Deze kan ik overdag prima dragen, altijd handig.

Dit is kleur 06, een knallend roze tint. Wauw, deze is geweldig! Dekt prima, valt lekker op en voelt goed aan. De lipsticks zijn romig, smeren lekker uit en blijven prima zitten. Deze roze tint vind ik erg leuk voor de zomer en is een echte aanrader.

Naast deze twee kleuren heeft Hema er nog tien. Van rood tot roze, alles zit erbij.

Jullie snappen hem nu wel he? Rennen naar Hema voor de Fabulous Fluid lipsticks! Prima kwaliteit, mooie kleuren en niet duur.

Welke kleur zouden jullie het liefst kopen?

Liefs Iris

8 Reacties

 1. Julia
  mei 25, 2015 / 08:00

  Wat een mooie foto’s en wat leuk geschreven! Je wordt er meteen enthousiast van!

 2. mei 25, 2015 / 08:03

  Wat een mooie foto’s en wat een leuke producten! Jammer dat het koraalkleurige lakje net niet helemaal dekkend is, maar voor op je tenen is het een leuk kleurtje!

  Waarom heb ik deze fluid lipsticks niet eerder gezien? 😀 Daar ga ik even voor kijken van de week, want 06 vind ik er prachtig uitzien!

  • Iris
   Auteur
   mei 25, 2015 / 23:04

   Geen idee, ze zijn er toch echt al een tijdje. Ik schrijf vooruit, maar heb ze zeker al een maand geleden gekocht.

 3. Froukje
  mei 25, 2015 / 11:13

  Ik koop nooit meer iets bij de Hema, principiële reden. Maar ze zien er wel leuk!

   • Froukje
    mei 26, 2015 / 19:22

    Ja hoor. Dat ze bijvoorbeeld geen vrouwen met hoofddoeken in hun winkel laten werken, wat ik je reinste discriminatie vind. Als smoes gebruiken zij ‘hygiëne’ terwijl werken met een hoofddoek juist hygiënischer is dan werken zonder. En dat terwijl ze wel hoofddoekjes in hun winkel verkopen. Wel geld verdienen maar niet aanpassen aan de multiculturele samenleving.

    Ook hun handelen in de discussie omtrent zwarte piet is mij in het verkeerde keelgat geschoten. Ze gaan op hun knieën voor 10.000 man in Nederland. Verkopen witte pieten in hun winkel.. En dat terwijl zij een Nederlands bedrijf zijn.

    Ook hoor je regelmatig verhalen over de slechte service van hema. Ik heb dit zelf ook ooit ervaren: spullen waren kapot, ik teruggegaan wordt er gezegd dat ik het zelf wel kapot zou hebben gemaakt. 2x overkomen. Na 2x kom je niet meer.

    Misschien klinkt het allemaal zeikerig, maar vooral het eerste was voor mij een reden om niet meer bij Hema te kopen.

 4. mei 25, 2015 / 21:56

  de felroze vind ik er geweldig uitzien, de kleur is zo vrolijk en past echt wel heel goed bij de tinten die ik heel erg graag draag….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *