Hema deskplanner

Waar was ik zonder dit ding? De deskplanner van Hema gebruik ik elke dag voor mijn blog en ik zou niet meer zonder kunnen leven. Ik hoop dan ook dat Hema deze nooit uit het assortiment haalt. De ideale manier om vooruit te plannen met artikelen en aantekeningen op te maken.

De deskplanner van Hema die ik heb is een oude, er is inmiddels alweer een nieuw design te koop. De planner is breed en heeft aan de bovenkant een ringbandje. Zo kun je hem plat neerleggen of rechtop zetten. Nog een voordeel is dat hij open blijft liggen, wat erg handig is als je ondertussen aan het werk bent.

Aan de kant vind je een overzicht met de zeven dagen van de week. Zonder datum, die kun je zelf invullen. Aan de andere kant vind je een plek voor een to do list, notities en een leeg vakje. De hokjes met de dagen van de week zijn best klein, dus je kunt overige aantekeningen dan aan de andere kant maken.

Ik gebruik de planner om blogposts in te plannen. Dat kan ook in WordPress, maar ik vind het op papier toch prettiger. Ik kan zo makkelijk wat dingen verschuiven en er aantekeningen bij maken. Meestal plan ik ver vooruit, zodat ik goed kan zien wanneer ik wat ongeveer moet doen. Als ik een blogpost klaar heb dan kras ik deze door.

Naast een planner voor mijn blog heb ik ook een in mijn werktas zitten. Want ik ben zo’n fan van dit ding, dat ik er ook een voor mijn werk gebruik. Dingen die ik moet doen, vergaderingen etc schrijf ik allemaal op. Zo kan ik op maandag al zien wat ik de hele week moet doen. Als ik weet dat ik het op donderdag druk heb, dan kan ik op woensdag al wat extra dingen doen. Natuurlijk heb ik ook een agenda, maar daar schrijf ik afspraken in en geen lijstjes. Dit kan op de deskplanner wel en is voor mij een uitkomst.

De planner bevat 104 pagina, waardoor je er precies 2 jaar mee vooruit kunt. Hij kost slechts €3,95 en is te koop bij Hema. Mijn exemplaar is zwart met roze, de nieuwe planner is wit.

Heb jij deze planner ook?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. januari 15, 2015 / 18:01

    Deze was enige tijd geleden bij ‘mijn’ Hema niet meer verkrijgbaar. Zo jammer! Deze lijkt me namelijk erg handig! Inmiddels heb ik een ander notitieblokje gekocht (van Hema).

  2. Joan
    januari 15, 2015 / 21:57

    Echt een super planner, zo overzichtelijk en niet duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *