Hema baby wipes 99,4% water

Billendoekjes koop ik altijd bewust, ik let op de bestanddelen en geef de voorkeur aan zo min mogelijk ‘troep’ in de doekjes.

Meestal check ik doekjes eerst even bij de consumentenbond. Zij hebben een lijst met daarop heel veel merken, met de scores erbij. Ik probeer alleen de ‘groene’ doekjes te scoren, zonder parfum en andere zooi erin. Mijn favoriet is Balea, maar ik gebruik ook graag AH puur en kruidvat waterwipes.

Toen ik door de Hema liep vorige week, kwam ik deze 99,4% water doekjes tegen van het Hema merk. Ik gebruik de doekjes van Hema nooit, maar deze spraken mij wel aan.

Hup, in het mandje en afrekenen. Voor €1,50 heb je een pakje billendoekjes. Dat is niet heel goedkoop, maar zeker prima betaalbaar als je ze vergelijkt met de originele Waterwipes of andere huismerk waterwipes.

De bestanddelen:
Aqua, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Gluconate, Citric Acid.

Geen parfum dus, en ook geen alcohol. 99,4% natuurlijk en verder vrij van plastic en dierlijke bestanddelen.

Het pakje heeft een fijne sluiting. Geen slap plastic plakkertje, maar een stevige harde. Zo blijven je doekjes goed afgelosten en langer vochtig.

In gebruik zijn ze prima, ik heb er niets op aan te merken. Onze mini reageert er goed op, dat is het belangrijkste. Ik had ze door de 99,4% water wel wat natter verwacht. Ik vind ze qua vochtigheid vergelijkbaar met de gangbare doekjes, absoluut niet droger.

Fijne doekjes, die ik zeker nog vaker aan ga schaffen!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *