Helemaal Shea haarzeep

Shampoobars zijn plasticvrij en bevatten geen troep. Ik vind het helemaal super en probeer dan ook steeds nieuwe merken. Dit keer Helemaal Shea.

Deze twee mini zeepjes van 30 gram bestelde ik online. Fijn dat je eerst een tester kunt proberen, voor je een fullsize variant bestelt. Ze zijn €2,45 per stuk, dat vind ik een redelijke prijs.

De testers bestelde ik in de geuren Cucumber & lime en Monoï de tahiti. Een hele frisse en een hele tropische, heerlijk.

De Cucumber & lime zeep is geschikt voor alle haartypen en ruikt lekker fris.

Ook de Monoï de tahiti zeep is heerlijk. Deze is wit van kleur en ruikt naar vakantie, bloemen en zomer.

Zoals je ziet zijn de ingredientenlijsten bijna helemaal hetzelfde. De geur is het voornaamste verschil. Van het merk Helemaal Shea zijn er ook shampoobars verkrijgbaar voor bepaalde haartypen, mocht je hier op zoek naar zijn.

De haarzeep schuimt heel licht, het is even wennen als je gewend bent aan vloeibare shampoo. Wat mij opvalt is dat de shampoo best ‘zwaar’ is. Je moet hem zelf goed verdelen over je haar, anders wordt het niet goed schoon. Na het uitspoelen voelt mijn haar stroef, dit is ook even wennen. Ik gebruik nog een leave in conditioner om mijn haar makkelijk uit te kammen en verder niets meer. Eenmaal droog is mijn haar luchtig en voelt het net zo schoon als bij vloeibare shampoo.

Prima haarzeep, vooral fijn dat je uit zoveel verschillende soorten en geuren kunt kiezen. Je koopt de haarzeep via diverse webshops. Een tester kost €2,45, een fullsize haarzeep €7,95

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *