Handboek voor mindere dagen | Boekreview

Iedereen heeft wel eens een mindere dag toch? Dit boek geeft je allerlei tips om hiermee om te gaan. Aanrader!

Het klinkt wat zwaar, een mindere dag. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Maar we leven nu in een tijd dat iedereen alleen maar de mooie dingen lijkt te delen op social media. Je moet alles maar doen, overal zin in hebben en vooral alsof imperfecties niet bestaan. Stom, want iedereen heeft wel eens een rotdag en niemand is perfect. Iedereen heeft wel eens zo’n dag dat de wekker veel te vroeg gaat en je echt je bed niet uit komt. Of een waarbij je de gordijnen open trekt en het met bakken uit de lucht komt. En dan.. Ga je bij de pakken neer zitten of probeer je er wat van te maken?

Het boek is geschreven door Eveline Helmink, de hoofdredactrice van Happinez. En hoewel je zou verwachten dat je dan altijd happy bent, is een mindere dag heel menselijk en heeft iedereen ze.

In het boek staan allerlei lichtpuntjes, om zo’n dag toch weer positief te maken. Een wandeling, een warme douche en tal van andere tips die zo’n dag een stukje lichter maken. Soms heel simpel, soms een tip die je misschien nog niet eerder bedacht had.

Het boek leest lekker weg, Eveline schrijft het met veel humor en er staan allerlei quotes en inspirerende plaatjes in. Het is praktisch, toegankelijk en herkenbaar. Je kunt het gemakkelijk even wegleggen tussendoor, zonder de draad kwijt te raken. En als je zo’n mindere dag hebt, pluk je dit boek uit de kast en maak je hem wat minder zwaar.

Het Handboek voor mindere dagen kost €22,50 en is te koop bij de boekhandel & Bol (ook als E-book)

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *