Gouden Driehoek edelsteen zeep

Hoe gaaf is dit? Een zeep met daarin edelstenen?? Ik kreeg deze zeep als cadeautje van mijn zusje en moet hem echt aan jullie laten zien…

In mijn diary van vorig weekend zag je hem al voorbij komen. Hij kwam precies op het juiste moment. Na een lange dag op het werk, was ik moe. Ik kwam thuis met hoofdpijn en honger en vond mezelf een beetje zielig. Eenmaal binnen zag ik een pakje op de deurmat liggen. Ik twijfelde nog aan mijzelf, ben ik vergeten dat ik iets heb besteld? Hoe kan dit nu weer?

Maar eenmaal geopend zag ik een briefje met daarop ‘voor mijn lieve zus’. Weg verwarring, maar een grote glimlach. Superlief!

Mijn zusje heeft een soort gave om fantastische cadeaus uit te kiezen. Elk jaar met het Sint dobbelen verbaas ik mij er weer over. Dit cadeautje ook, een combi van edelstenen en beauty, heel passend.

De zeep is handgemaakt, vegan en dierproefvrij (het plastic dat eromheen zit is biologisch afbreekbare folie). In de zeep zit paars, roze en goud verwerkt, net als drie edelstenen. Hij ruikt bloemig naar ylang ylang, jasmijn en lotusbloem.

De stenen zijn een bergkristal, rozenkwarts en amethistkwarts. Samen vormen deze stenen de gouden driehoek. Dit is een combinatie die ervoor kan zorgen dat de energie in de omgeving en jezelf in balans komt. Ze zijn zo in de zeep gelegd, dat ze optimaal werken.

Prachtig toch? Kun je elke dag je handen of lichaam wassen met een heerlijke zeep, terwijl hij ook nog eens voor jou en je energie zorgt. Als de zeep op is, hou je drie edelstenen over, die je kunt gebruiken.

Door de glycerine is de zeep verzorgend en voelt hij fijn aan op de huid:
Ingrediënten: Glycerin, Aqua, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Cl 77019, Cl 77491, Cl 77742, Cl 77861, Cl 77891

De zeep koop je bij Crystalcave. Waar ze naast deze zeep, nog veel meer andere zepen, kaarsen en edelstenen verkopen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *