GLOV Quick Treat make-up remover | Beauty

Een mini remover voor make-up, waar je alleen maar water aan toe hoeft te voegen. Klinkt goed, dus die wilde ik wel graag proberen!

De GLOV Quick Treat remover zat in mijn Lookfantastic box. Ik kende het merk nog niet, maar het type remover wel. Ze zijn helemaal hip de laatste tijd en ik vind het echt een fantastische uitvinding.

glov1

De remover zit verpakt in een plastic zakje met ziplock sluiting. Handig voor on the go, maar je kunt vooraf niet zien hoe hij eruit ziet. Op de achterkant staat wat korte informatie, hij is voor alle huidtypen geschikt en drie maanden te gebruiken. Wassen met de hand en wat handzeep.

glov3

glov4

De remover zelf is heel zacht en klein. Hij past precies om een vinger en is daarmee heel handzaam. Wel alleen geschikt om make-up foutjes mee weg te halen, want een heel gezicht schoonmaken is niet te doen met dit formaat.

glov5

Eenmaal nat ziet hij er zo uit. Je maakt hem nat met water, het is zo gepiept.

glov6

glov7

Let’s test! Boven zie je een waterproof eyeliner en een liquid lipstick. De foto eronder laat zien wat een veeg met de remover doet. Wauw, het werkt wel echt! De eyeliner is niet helemaal weg, daar had ik wat meer moeite voor nodig.

glov10

Na het wassen met handzeep ziet hij er zo uit. Niet helemaal schoon, maar wel weer bruikbaar.

Conclusie? Het werkt prima.

Maar gebruik ik het ook vaak? Nee. Ik draag dagelijks foundation, wat blush en poeder. En op mijn ogen eyeliner en mascara. Als ik mors, is dat eyeliner of mascara. Mascaravlekjes krijg ik nog wel wet met deze remover, maar eyeliner is niet te doen. Dan pak ik toch snel een wattenstaafje, omdat dat veel kleiner is.

Dus het werkt top, maar ik gebruik het gewoon niet. Omdat ik hem net wat te grof vind om eyeliner of bijvoorbeeld lipstickmissers mee weg te halen. Schattig, maar geen musthave.

De GLOV Quick Treat remover kun je kopen via de webshop van het merk voor €4,90 per stuk. Hij is ook op Lookfantastic te koop in een setje met meerdere producten van GLOV.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *