Freedom Makeup Brow Kit | Review

Wenkbrauwproducten, ik vind ze altijd interessant. Het is namelijk best lastig om er een te vinden die matcht met mijn haarkleur en huid.

Dit setje van Freedom Makeup kon ik daarom niet laten liggen. De kleuren zagen er licht en koel uit, dus het sprak mij aan.

wenk8

De kit zit in een doosje en is heel handzaam. Het bevat drie poeders, een wax en ook nog een mini kwastje en pincet.

wenk7

wenk6

In het doosje zelf zit nog een smalle spiegel. Voor het inkleuren van mijn wenkbrauwen gebruik ik liever een grotere, maar voor onderweg of vakantie is dit prima.

Het mini kwastje en pincet zijn natuurlijk prettig om erbij te hebben. Altijd handig voor op vakantie bijvoorbeeld. Het kwastje is natuurlijk klein, dus echt heel prettig werkt het niet. Maar de haartjes zijn prima en je kunt hier echt je wenkbrauwen wel mee bijwerken. Het pincetje is stevig, ook niet verkeerd.

wenk5

De kleuren zijn wat aan de koele kant, zeker de middelste. Heel donker zijn ze niet, dus volgens mij wel heel universeel en voor veel meiden geschikt. De wax had er voor mij wel uit gemogen, ik gebruik liever een gel. Maar zo heb je wel alles bij de hand in een setje.

wenk4De pigmentatie is prima vind ik. Het poeder voelt zacht aan en brengt met een kwastje makkelijk aan. Meteen kleur en ook niet vlekkerig.

wenk3

Hier zie je mijn wenkbrauwen zonder product. Op mijn gezicht heb ik wel mijn dagelijkse make-up aangebracht.

wenk1

Het poeder is wat te donker vind ik, maar dat is persoonlijk. De kleur is koel genoeg en het brengt heel makkelijk aan. Het blend goed, zonder te vlekken. Ook is het heel zuinig in gebruik.

wenk2

En dit is het totale plaatje daarna. Zelf zou ik een wat lichter poeder mooier vinden, omdat dat natuurlijker oogt. Het is niet lelijk, maar niet zoals ik ze normaal dagelijks bijteken.

Het kitje vind ik van goede kwaliteit, zeker als je kijkt naar de prijs. Een goede deal, want je krijgt drie poeders en ook nog een wax en enkele accessoires. Ik bewaar hem zeker, want het komt altijd wel van pas als ik anderen opmaak. Maar ik blijf voor mijzelf bij mijn vertrouwde producten, die ogen natuurlijker.

Het Freedom Makeup Brow Kit setje kocht ik voor โ‚ฌ2,99 bij Kruidvat. Online is dit merk ook prima verkrijgbaar.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *