Fotodagboek week 37

Het is weer maandag! Tijd om te gaan werken, het weekend is weer voorbij. Ik heb een rustige week achter de rug, veel gewerkt en de avonden en het weekend heb ik me rustig gehouden. Ik ben een echte huismus, dus ik vind dat helemaal niet zo erg.

Op maandag begin ik weer met werken. Lekker vroeg uit huis zodat ik nog wat kan doen voordat de leerlingen komen.

File, iets waar ik behoorlijk vaak in sta. Ik moet zeggen dat het ’s morgens erg meevalt sinds de zomer, maar op de terugweg is het vaak druk.

Het klassengeld is weer binnen, dus ik duik meteen de action in. Mijn voorraad stickers was behoorlijk geslonken, dus ik kocht er weer wat bij. Ik zag ook deze elastieken liggen, leuk voor in de pauze.

Elke avond lekker op de bank GTST kijken, vaste prik.

Deze week is er toetsweek, dus ik heb flink wat na te kijken. Ik doe dit altijd op school, maar het was vandaag zoveel dat ik ook thuis aan de slag ging.

Op vrijdag doe ik altijd boodschappen en beslis ik wat ik die avond ga eten. Ik had enorme trek in pannenkoeken, dus die maken we dan maar gewoon.

In het weekend probeer ik een filmpje op youtube te zetten, maar dit mislukt elke keer weer. UPC maar even gebeld, want ik word er nu toch wel echt gek van.

Het leukste van het weekend: lekker op mijn gemak blogposts maken. Hier was ik bezig met een tag, hij komt donderdag online.

Dat was het alweer voor deze week. Op dit moment ben ik bij mijn ouders, daar eet ik altijd op zondag. Het wordt de komende week heerlijk weer, daar heb ik ook echt zin in!

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *