First Aid Beauty Ultra Repair Cream | Beauty

Een hele bekende in beautyland, deze Ultra Repair Cream van First Aid Beauty! Ik probeerde heb onlangs voor het eerst en snap nu wel waarom men er zo gek van is.

De tube is niet zo spannend, wit met daarop een blauwe en zilveren print en rode letters. Niet opvallend, ik vind het niet zo erg. De tube bevat 56 gram, een flinke hoeveelheid. Je kunt hem gebruiken als moisturizer voor je gezicht, maar ook voor je handen en lichaam. Lekker veelzijdig, ook ideaal op reis.

Ik ken de crème wel al, want hij komt vaak voorbij in video’s van buitenlandse youtubers. Vaak in een enorme pot! Dat hij ook in een tube verkrijgbaar is vind ik top, want dat vind ik toch altijd prettiger. De crème is bedoeld voor de droge huid en ook geschikt voor een gevoelige huid. Hij zou intens moeten hydrateren en verzorgen.

Dit is de lijst met ingrediënten, die er goed uitziet. Het bevat glycerine, vette alcohol, shea boter, squalane, allantoine en een aantal extracten. Geen parfum en uitdrogende alcohol. Vooral voedende bestanddelen dus, toppie!

Een makkelijk klikdop, waardoor je hem snel kunt openen en sluiten. De dop wordt niet snel vies, vind ik ook wel prettig.

Dan de crème zelf, die net als de verpakking nogal basic is. Wit, dik en met een subtiele geur. Wat kruidig, je merkt wel dat er geen parfum aan toegevoegd is. Helemaal niet vies hoor!

Het is een wat dikkere crème, dus je hebt maar weinig nodig. Wil je meer hydratatie dan kun je een dikkere laag of tweede laag aanbrengen. Ik vind hem voor mijn gecombineerde huid ook geschikt, ik word er geen glimworm van. Op dit moment gebruik ik hem ‘s avonds als nachtcrème, waar ik hem ideaal voor vind. Als je een droge(re) huid hebt zou je hem ook prima overdag kunnen gebruiken.

De tube kost €11,95, een prima prijs voor deze flinke tube. Je doet er ontzettend lang mee en hij is van prima kwaliteit. Je koopt First Aid Beauty via diverse webshops.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *