First Aid Beauty Facial Radiance Pads | Beauty

Superblij ben ik met deze First Aid Beauty pads in mijn Lookfantastic box. Ik wilde ze altijd al eens proberen, want ze zijn ontzettend populair!

Logisch ook, want het is een hele makkelijke en snelle manier van exfoliëren. Die twee woorden, makkelijk en snel, klinken mij als muziek in de oren. Dus, testen maar!

pads1

De pads van First Aid Beauty heten de Facial Radiance Pads. Ze moeten de huid exfoliëren, strakker maken en fris en helder laten ogen. Ze zitten in een wit doosje, waardoor je ze goed af kunt sluiten. In deze verpakking zitten er 28.

pads4

De pads zitten goed verpakt in het doosje, wat het handig maakt om mee te nemen op reis. In de pads zitten melkzuren en glycolzuren. Beide zorgen ervoor dat de dode huidcellen op je gezicht verdwijnen en je huid stralend en fris oogt. De ingrediëntenlijst vind ik er super uitzien. Eerst water, maar meteen daarna aloë vera, glycerine en komkommerwater. Genoeg hydratatie dus om te compenseren voor de zuren.

Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Lactic Acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Phyllanthus Emblica (Indian Gooseberry) Fruit Extract, Polysorbate 20.

pads2

De pads veeg je lichtjes over je gezicht, nek en decolleté nadat je je huid hebt gereinigd. Ik doe dit (bijna) elke avond. Twee keer per dag kan ook, maar dat vind ik zelf wel wat heftig. Als ik de pads gebruik, breng ik verder geen retinoids of andere zuren aan.

pads3

De pads zelf zijn rond, wit en hebben aan een zijde bobbeltjes. Ze zijn flink nat, ook als ik ze niet op zijn kop bewaar. Ze zijn niet heel dik, maar dat stoort mij totaal niet. Met een pad doe ik twee dagen, omdat hij na een aantal keer over je gezicht vegen nog niet ‘droog’ is.

De volgende ochtend merk ik absoluut verschil. Mijn huid oogt frisser en voelt vooral heel glad. Ik reageer niet slecht op de pads, ze zijn niet te agressief of ruw. Zonder al teveel moeite, kun je zo je huid fris en glad houden.

Wat ik wel een nadeel vind is de prijs. Natuurlijk betaal je ook voor het gemak, want ze zijn echt heel fijn en makkelijk in gebruik. Maar een flesje met dezelfde werkende bestanddelen kun je ook voor veel minder scoren, het is dan ook nog eens zuiniger in gebruik. Maar handig zijn ze absoluut!

De First Aid Beauty Facial Radiance pads kosten €14,95 voor een doosje van 28 stuks. Je koopt het merk onder andere bij Lookfantastic.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *