Favorieten van juni | beauty

Het einde van de maand betekent dat ik weer kijk naar mijn favoriete producten van de afgelopen tijd. Deze vier beautyproducten zijn dikke aanraders en heb ik veel gebruikt!

Vier producten dit keer, meestal zijn het er vijf. Maar ik wil niet iets kiezen om het kiezen en daarom zijn het er dit keer maar vier. Alle vier dagelijks gebruikt deze maand, dus met recht favo’s.

Deze moisturizer is eigenlijk een beetje gemeen, hij kost namelijk meer dan 100 euro! Ik vind hem heerlijk, maar het is natuurlijk absurd duur en niemand gaat hem daarom kopen na dit artikel. Hij is perfect voor de gecombineerde huid, luxe en ook zeker in de zomer heel geschikt.

Een klein tubetje Rituals, hier zou ik zomaar eens de fullsize van kunnen kopen. Ik ga er zeker eens de geurstokjes van halen, want de fig tree geur is uit het assortiment.

Een zomerfavoriet, zo lekker! De originele Sun vind ik ook lekker, maar die heb ik niet in huis. Deze versie is wat zoeter en frisser, ik vind hem echt heerlijk.

De laatste is deze blush van Kiko. Niet meer verkrijgbaar inmiddels, helaas pindakaas. Dat is het nadeel van Kiko, veel limited editions die maar tijdelijk te koop zijn. Het is een crème blush, maar wel een hele bijzondere. Meer een mousse en prima met een gewone kwast aan te brengen. Hij blijft mooi zitten en de oudroze kleur is heel bijzonder.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *