Favorieten van februari | Beauty

Een kort maandje, altijd fijn met die donkere dagen. Ik ben er dan echt wel klaar mee, jullie ook? Dit zijn mijn favorieten van de afgelopen weken.

Heel verrassend zijn ze niet, want ik geloof dat je vier van de vijf al eens eerder in favorieten voorbij hebt zien komen. Ik experimenteer minder, zeker met make-up. Waardoor ik langer bij favorieten blijf en steed vaker dezelfde producten nog een keer koop.

L’Oreal True Match foundation
Hoewel ik mijn favoriete The Ordinary serum foundation wel al opnieuw heb gekocht, ben ik toch een andere gaan gebruiken. Deze is namelijk ook heel erg fijn! Zeker de kleur is nu in de winter perfect, dus ik blijf hier nog wel even bij.

Neutrogena Hydro Boost cleanser
Deze cleanser ontdekte ik een jaar geleden bij de DM. Het is een hele zachte cleanser zonder SLS of SLES, maar wel lekker fris. Ik gebruik nu al mijn derde verpakking geloof ik en heb er nog een paar liggen. Niet duur, werkt geweldig.

Rituals The Ritual of Dao body cream
Deze verpakking had al twee keer op kunnen zijn inmiddels, maar ik hem hem al een aantal keer bijgevuld met mini tubes van dezelfde creme. Ik vind een pot veel handiger in gebruik in dit geval. Ik heb al een tijdje een back up in huis, maar die heb ik dus nog niet nodig gehad. Heerlijke neutrale geur en het maakt je huid zo zacht en soepel.

First Aid Beauty Coconut skin smoothie priming moisturizer
Een flinke naam voor zo’n klein tubetje. Ik was sceptisch, want ik ben meestal niet zo van alles-in-1 producten. Maar dit werkt echt top. Een dagcreme en primer in een, snel en makkelijk. Er zit geen parfum in, maar hij ruikt wel heel erg zoet. Als hier ook nog een SPF in zou zitten was ik helemaal in de wolken geweest.

The Ordinary Caffeine solution
Deze gebruikte ik al eerder, dit is mijn tweede flesje. Eerst dacht ik dat het onzin was, maar toen ik hem er later weer bij pakte was hij al snel helemaal leeg. Een hele lichte substantie, die je huid onder je ogen net wat frisser maakt. En dat is ideaal met vroege ochtenden om te werken of een keer een korter nachtje.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. Imke
    februari 28, 2019 / 18:31

    Welke kleur heb je vam True Match?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *