Favorieten van april | Lifestyle

It’s that time again, mijn favorieten! En hoe kan het ook anders, een aantal heb je deze week al in een review gezien.

Je hebt van die producten, die je steeds maar weer pakt. Hoewel het niet meer zoveel wisselt als vroeger (toen moest ik echt mijn best doen om er een aantal favorieten uit te pikken, zoveel gebruikte ik), is het toch nog steeds heel herkenbaar. Ook deze maand springen er weer een aantal items uit die ik toch echt wel elke dag gebruikt heb.

Als eerste mijn toilettas. Topding, zo handig. Van H&M, nepleer en megagroot. Al mijn dagelijkse make-up past erin en dan heb ik nog zat ruimte over voor een spiegel en wat andere zooi.

Dan mijn twee Rituals favorieten van deze maand. Ik heb dit merk sinds vorig jaar helemaal ontdekt en probeer van alles uit. De Dao en Karma lijn zijn mijn favorieten, dus toen Karma uitgebreid werd met allerlei nieuws was ik dan ook heel blij.

De shampoo is op zich niet heel bijzonder, maar ik gebruik hem graag. Niet uitdrogend, zuinig in gebruik en de geurrrrr. De hair & body mist is mijn dagelijkse parfum geweest de afgelopen maand, heerlijk. Zonder alcohol, met castorolie. Dus blijft langer hangen dan een gewone bodyspray en is lekker verzorgend (ook voor je haar).

Nog een Rituals product! Een mini uit de adventskalender, die ik ook al in groot formaat heb. Fijne reiniger, heel zacht en romig. Met zo’n mini kun je een tijd vooruit, want je hebt weinig nodig. Lekker hoor!

Als laatste Dr PawPaw balsem, die ik gebruik voor mijn lippen. Ik heb ook de gele versie, die ik gebruik als in mijn wenkbrauwen verf of voor droge plekjes. Maar deze is ideaal om je lippen heel subtiel te kleuren en tegelijk te verzorgen. Een soort roze vaseline, zo moet je het zien.

Dat waren ze alweer!

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *