Favorieten van april | Beauty

Het is weer tijd voor de favorieten van de maand! En deze maand heb ik toch wel wat leuke dingen ontdekt en vooral ook herontdekt. Ik laat je zien welke producten ik deze maand heel veel gebruikt heb en je graag wil aanraden.

Nivea micellaire shampoo
Een nieuwe shampoo van Nivea. Deze groene variant maakt mijn haar goed schoon en zorgt ervoor dat het langer fris blijft dan ik gewend ben. Ook is de geur heerlijk fris!

The Ordinary Caffeine Solution
Dit flesje heb ik al even in de kast staan, maar is de laatste maanden echt mijn beste vriend. Ik gebruikte het eerst ‘s avonds, maar het effect is in de ochtend veel beter zichtbaar. Ik ben een makkelijke slaper, maar tijdens mijn zwangerschap heb ik veel meer moeite met opstaan. Helemaal niet erg verder, maar ik zie er hierdoor wel een stuk vermoeider uit als ik ‘s ochtends in de spiegel kijk. Dit goedje zorgt ervoor dat de wallen snel verdwijnen en ik er veel frisser uit zie.

Oskia Renaissance mask
Een sample uit de Lookfantastic kalender, waar ik zuinig op ben. Ik ga het laatste restje absoluut bewaren voor net voor onze grote dag. Het is een gelmasker, dat er wit uitziet zodra je het op je gezicht aanbrengt. De werkzame stoffen gaan dan aan de slag en na een minuut of 10 heb je een frisse en schone huid. Het is flink prijzig, dus of ik ooit de grote versie koop… ik geniet nog maar even van dit mini potje.

Philosophy Purity made simple reiniger
Deze reiniger is een oldie. Ik gebruikte deze jaren geleden al, dat moet echt al wel bijna 10 jaar geleden zijn denk ik. En heb er door de jaren heen meerdere flessen van opgemaakt. Ik kocht hem een tijdje terug weer eens en snap weer waarom ik hem steeds opnieuw kocht. Het is een hele zachte en milde reiniger, die mijn huid rustig houdt en niet uitdroogt.

The Ordinary Serum foundation
Geen nieuwe favoriet.. vorig jaar rond deze tijd kocht ik mijn eerste producten van het merk. Waaronder ook de serum foundation. Het flesje is na een jaar (!) gebruiken inmiddels op en ik moest en zou een nieuwe hebben. Ik ga hem zelfs dragen tijdens mijn bruiloft.. dat zegt genoeg toch?? Een hele mooie en natuurlijke foundation, die je nauwelijks ziet zitten, maar wel net genoeg dekking geeft. I love it!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    mei 2, 2018 / 22:47

    Mooie favorieten Iris! De Purity made simple is ook al jaren mijn favoriet. Elke keer als hij op is denk ik, ik ga voor een andere kijken, maar kom altijd weer op deze terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *