What I’m loving september

What I’m loving, mijn favorieten van de afgelopen maand. Het is alweer oktober, dus tijd om mijn meest gebruikte producten aan jullie te showen!

Dit keer vooral nieuwe favorieten, weer precies vijf. Ik heb veel nieuwe producten getest deze maand, dus het was lastig kiezen. Deze vijf producten zijn het geworden!

favsep

Alcina Skin Manager AHA tonic
Een lichte tonic die tegelijkertijd je huid peelt. Hij voelt licht en fris aan, er zit geen olie in. Wel fruitzuren, die je huid peelen zonder te irriteren. Ik ben geen tonic fan, maar deze blijft absoluut in mijn routine. Hij maakt mijn huid zacht en glowy.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG
Een product van The Ordinary, een merk waar ik gek op ben. Deze solution breng je aan onder je ogen waardoor je donkere kringen en wallen minder moeten opvallen. Ik moest even overtuigd worden, maar voor mij werkt het echt. Super! De review las je gisteren op Iribella.

L’Oreal Paradise Extatic mascara
Deze mascara is een regelrechte hype in de USA. En ik snap wel waarom, want hij is inderdaad fijn. Geen va va voom effect, maar wel heel mooi zwart, gesepareerd en met volume. Hij is wat sneller droog dan ik gewend ben, maar het maakt het effect niet minder mooi.

Kruidvat Lash Serum
In combinatie met dit serum is elke mascara geweldig. Voor nog geen tientje heb je in een paar maanden hele mooie lange wimpers. Het werkt echt en ik kan het iedereen aanraden. Inmiddels gebruik ik het niet meer dagelijks, maar een aantal keer per week om het effect te behouden.

NYX Soft Matte Lipcream in Istanbul
Een heerlijke lipcream, die mat opdroogt, maar niet oncomfortabel aanvoelt. Hij slijt wat minder mooi weg, maar dat is dan ook het enige nadeel. Niet duur en ontzettend mooi!

Wat zijn jouw favorieten deze maand?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    oktober 5, 2017 / 11:57

    Het Kruidvat Lash Serum is ook een grote favoriet van mij. Je krijgt er zulke mooie, sterke wimpers van! Producten van The Ordinary wil ik ook nog graag uitproberen, maar moet me er eerst even goed in verdiepen. Mijn favorieten afgelopen maand zijn de Etos waterproof volume mascara in het bruin. Purity Made Simple reiniger, Rimmel blush/bronzer/highlighter kitje van Kate in nr 2, L’oreal true match foundation en Bobbi Brown corrector in een potje. En de blistex stick, maar dat is echt al jaren een favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *