Favorieten oktober | Video

Een weekje later dan gepland, want november is al een week aan de gang. Maar ik wilde jullie mijn favorieten deze maand niet onthouden.

Chanel Coco Mademoiselle
Een heerlijk parfum, al jaren mijn favoriet. Hij was bijna op, dus ik gebruikte de laatste tijd veel andere geuren. Maar deze is weer fris en nieuw, ik gebruik hem weer elke dag.

Eve Lom Cleanser
Wat een dure cleanser, niet normaal. Hij is heel fijn, maar ik zal hem niet zelf kopen vanwege de prijs. Dit product stond al heel wat jaren op mijn wishlist, dus leuk om hem nu eens in het echt te kunnen proberen.

MAC Syrup lipstick
Een heerlijk draagbare lipstick, altijd goed. Hij is niet volledig dekkend, maar heeft wel een mooie paarse glans. Klinkt raar, maar hij is zo mooi!

The Ordinary Squalane
Deze olie had ik nooit gekocht zonder reviews. Door positieve verhalen wilde ik hem graag proberen. Mocht het niets zijn, dan kan hij ook voor je haar gebruikt worden. Squalane is heel voedend, maar niet heel vet. Ik krijg er wel een glimhoofd van, maar geen onzuiverheden.

L’Oreal Voluminous mascara
Het is niet de eerste keer dat ik deze mascara gebruik, ik heb deze al eerder gehad. Geen supermdramatisch effect, wel heel mooi voor overdag. Zeker in combinatie met het wimperserum is dit een hele fijne.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *