Favorieten oktober | Lifestyle

Mijn favorieten zijn deze maand niet moeilijk aan te wijzen, ik heb een aantal nieuwe producten ontdekt en pakte er weer een oude favoriet bij. Dit zijn ze voor de maand oktober!

Vorige maand stonden mijn favorieten vooral in het teken van de laatste weken zwanger zijn en de kraamtijd. Vooral producten die het mij wat makkelijker maakten of niet veel tijd in beslag namen. Inmiddels ben ik steeds meer de oude en kan ik weer wat vaker de tijd nemen voor skincare of make-up. Fijn, want dat vind ik nog steeds erg leuk!

L’Oreal Elvive Dream Lengths shampoo & haircream
De shampoo is heerlijk en vooral de geur vind ik erg lekker. Ik gebruik hem erg graag de laatste tijd, afgewisseld met een aantal andere shampoos. Is het een wondermiddel? Nope. Maar wel een fijne shampoo.
De No Haircut Cream vind ik wel heel goed, kijkende naar de bestanddelen. Zuinig in gebruik, ruikt heerlijk en is wat mij betreft een blijvertje.

L’Oreal Paradise Extatic mascara
Eentje die ik al eerder gebruikte en weer eens kocht in de aanbieding. Ik vind hem snel opdrogen, maar voor zolang het duurt is hij heel fijn. Mijn wimpers zijn wat slapper merk ik, hangen snel weer recht naar beneden. Met deze mascara krijg ik een mooi effect en zwarte, volle wimpers.

MAC wenkbrauwpotlood in Omega
De kleur omega is perfect voor mij, ik heb er ook een oogschaduw van die ik wel eens als wenkbrauwpoeder gebruik. Dit potloodje is lekker zacht

Real Chemistry Environmental rescue essential day cream
Kan de naam nog langer?! Een sachet van 10 ml, dus ik vond het niet echt een product om een review over te schrijven. Maar ik doe er al een aantal weken mee en ben eigenlijk best enthousiast! Hij ruikt lekker, trekt snel in en voedt mijn huid goed genoeg overdag. De luminous glow is niet heel duidelijk, maar ik vind mijn huid er goed uitzien zonder make-up als ik deze crème gebruikt heb.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *