Favorieten november | Lifestyle

Eind van de maand, dus ik laat mijn favorieten aan jullie zien! Niet heel spannend dit keer, wel allemaal dikke aanraders, producten die ik met plezier gebruik.

Hier zijn ze!

LookX Big Volume mascara
Een die ik echt al heel wat jaren heb liggen, ooit eens gekregen in een beautybox. Volgens mij woonde ik zelfs nog thuis! Eindelijk eens gebruikt, hij is nog prima. Eerst vond ik hem wat nattig en niet zo fijn. Maar na een paar keer gebruiken werd hij al droger en nu vind ik hem top. Een fijn borsteltje en blijft prima zitten. Big volume is wat overdreven, ik ken mascara’s die hier beter in zijn.

Chloe – Love Chloe parfum
Heerlijk parfum, ik heb hem weer herontdekt. Ik heb ook de originele Chloe, die er erg op lijkt. Deze Love versie is echter wat lichter, wat meer mijn smaak is. Je zou deze bijvoorbeeld in de zomer kunnen dragen en het origineel in de winter. Heerlijk parfum in een prachtige flacon.

Rituals The Ritual of Dao bodycream
Ontdekt door de Lookfantastic box, waar een sample in zat. Ik vroeg hem voor mijn verjaardag en sindsdien gebruik ik niets anders meer. Ik geloof dat hij al eerder in mijn favorieten zat, maar ook deze maand hoort hij er weer bij. Een zacht geurtje, ik vind het wel wat weg hebben van Zwitsal. Smeert makkelijk uit, maar trekt ook snel in en voedt goed.

LookX Derma Skin Polish Pads
Nog een product van LookX, valt me eigenlijk nu pas op! Deze pads kreeg ik van mijn schoonheidsspecialiste Amber, om te proberen. Ik heb al pads van andere merken geprobeerd en vind het gemak hiervan ideaal. Na mijn bevalling had ik een onzuivere huid, die een stuk verbeterd is door deze pads. Het bevat een peeling, maar is absoluut niet te heftig voor mijn huid.

Homeoplasmine zalf
Zodra de verwarming aangaat merk ik het, droge handen en droge lippen. Ik blijf dan maar pulken en ja, dat is ook niet slim. Elke avond deze zalf helpt dan goed! Volgens mij niet alleen in de Franse apotheek te koop, maar ook via diverse webshops.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *