Favorieten Mei | Beauty

Stiekem is het al juni, terwijl ik jullie mijn favoriete producten van mei laat zien. Geeft niks, voor favorieten is altijd wel tijd. Dit zijn mijn toppers van deze maand!

Nip + Fab glycolic fix pads
I love pads met een peeling erin. Je raadt vast al waarom, lekker snel en makkelijk. Al vind ik mijn toner van Alcina ook heel gebruiksvriendelijk. De pads zijn al kant en klaar en kun je zo uit het doosje halen en op je gezicht gebruiken. Hier komt nog een review van!

Biore UV Aqua Rich spf 50
Deze ken je inmiddels vast wel, mijn favoriete SPF voor het gezicht. Ik geloof nu mijn derde tube alweer, want ik blijf deze kopen. Niet duur en wel heel prettig. Geen dikke laag of witte waas, ideaal dus voor een vettere huid en onder make-up. Zeker nu met de zwangerschap wil ik mijn huid goed beschermen.

DKNY Nectar Love rollerball
Een impulsaankoop, toen ik een aantal MAC items bestelde voor mijn bruidsmake-up. Een rollerbal is ideaal voor onderweg of op vakantie. Je rolt het parfum over je huid, in plaats van sprayen. Het is daardoor zuiniger in gebruik, maar sprayen op kleding of je haar gaat hiermee dan weer niet. Ik vind het een heel lekker en zomers parfum, zwoel en zoet tegelijk.

MAC Omega Veluxe Brow Liner
Deze heb ik speciaal voor mijn bruiloft gekocht. Ik heb een potloodje van L’Oreal waar ik tevreden over ben, maar wilde graag de kleur Omega gebruiken van MAC. Eerst alleen de oogschaduw, maar ik vind een potloodje toch fijner werken. Zuinig in gebruik, stevig en een heel goed borsteltje achterop. Stiekem nog 10x beter dan L’Oreal, waar het borsteltje snel van loslaat en dubbel zo snel geslepen moet worden.

Balea Soft Oil balsam bodylotion
Een heerlijke balsem, waar ik al een review over geschreven heb. Hij bestaat voor 40% uit olie en dat merk ik zeker. Je hebt maar weinig nodig en hij hydrateert goed. Naderhand ligt er een klein laagje olie op de huid, dat langzaam in je huid trekt. Fijn voor in de winter, maar ook zeker in de zomer als je huid veel te verduren heeft door de zon.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *