Favorieten maart | Lifestyle

Tijd voor mijn favorieten! Een mixje van beauty en lifestyle producten die ik heel veel heb gebruikt de afgelopen weken.

Hier zie je ze allemaal bij elkaar. Een oude bekende, de rest is allemaal nieuw!

Rituals The Ritual of Dao doucheolie

Deze doucheolie zat in een grote set die ik in de sale kocht na de Kerst. Mijn favoriete geur van Rituals (samen met Karma, hmm) en ook nog eens een heerlijk luxe olie. De olie gebruik je onder de douche en schuimt dan lichtjes. Daarna hoef je je eigenlijk niet meer in te smeren, want het verzorgt je huid al tijdens het douchen.

Etos Remember Me Always mascara

Ik geloof dat dit de vervanger moet zijn van de volume mascara van Etos. Die lijn was al jaren hetzelfde, maar is onlangs vernieuwd. Hoewel ik het snap, na jarenlang hetzelfde uiterlijk, vind ik het ook wel weer jammer. Een succesproduct moet je soms gewoon zo laten, het is niet voor niets een succes. Deze mascara is basic, maar geeft wel volume en doet wat hij belooft.

Hema Tea To Go theebeker

Thee on the go, ik gebruik hem stiekem gewoon lekker thuis. Ik ben er zo een die wel de waterkoker aanzet en een theekopje klaarzet. Maar daarna wat anders gaat doen en er na een uur achter komt dat het water alweer koud is. Met een theebeker blijft het lekker lang warm en kan ik meerdere kopjes achter elkaar drinken zonder het steeds weer te vergeten.

Wasbare wattenschijfjes

De uitvinding van de afgelopen maand voor mij, wat is dit handig. Na gebruik even uitspoelen en in een waszakje. In de was ermee en daarna opnieuw gebruiken. Scheelt afval en is uiteindelijk veel duurzamer. Wel even wat duurder in aanschaf, maar je doet er langer mee dan heel wat pakken wattenschijfjes.

Nars Deep Throat Blush

Ja die naam he, dat doet toch altijd wel wat vreemd opkijken. Ach, uiteindelijk gaat het om de kleur. Deze blush heb ik al voor de tweede keer gekocht en dat is echt de enige keer geweest dat ik een blush opmaak en nog een keer aanschaf. Ik gebruik deze nagenoeg elke dag en geen enkele andere kleur kan eraan tippen. Altijd goed, bij welke outfit of make-up look dan ook. Hij is duur, maar de kwaliteit is dan ook top. Deze is ook alweer bijna op, kun je nagaan!

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *