Favorieten maart | beauty

Een beetje later dan de bedoeling, maar ik wilde ze jullie niet onthouden… Mijn favorieten van de maand maart. Ik heb zoveel nieuwe dingen geprobeerd, heerlijk!

Door de adventskalender van Lookfantastic en de boxen erna ligt mijn la overvol met nog te proberen producten. Maar door de zwangerschap had ik daar echt even zo geen zin in. Inmiddels is mijn blogging mojo weer back in action en ben ik weer lekker aan het testen. Want hoe lang ik ook al blog of video’s maak, nieuwe producten vervelen mij nooit.

Keune No Blow Dry airy cream
Een heerlijke creme die mijn haar luchtig en sneller droog maakt. Ik was sceptisch, maar het werkt wel echt. Ruikt lekker, maakt mijn haar zacht en luchtig. En het lijkt echt sneller droog te worden, win-win!

Caudalie Vinosource SOS thirst quenching serum
Deze ken ik al en heb ik al eens eerder geprobeerd. Een licht en luchtig serum, dat snel intrekt. Ik vind hem erg kijken op mijn geliefde aqua serum van Balea.

NYC Showtime wenkbrauwgel
Een basic wenkbrauwgel, maar wel een fijne door het borsteltje. Ik vind een wenkbrauwgel echt geen investering waard, dus koop ik vaak een budgetmerk. Deze met rond borsteltje is echt zo snel en makkelijk in gebruik.

Kiko Colour Veil blush 02 peony
Een oldie, deze heb ik al jaren. Maar de kleur is super en weer helemaal fris voor de lente.

Murad Essential-C Day Moisture dagcreme
Deze moisturizer kreeg ik als sample in de Lookfantastic box. Murad is een prijzig merk en ik heb het dan ook niet vaak geprobeerd. Nu met de zwangerschap moet ik goed letten op SPF en dan is een dagcreme met hogere factor ideaal. 

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *