Favorieten juli 2018 | Beauty

De maand augustus is alweer begonnen, dus tijd om mijn favoriete producten van de vorige maand bij elkaar te zoeken. Ik hoefde niet lang na te denken dit keer!

Soms heb je wel eens zo’n maand. De ene keer kun je niet kiezen, de andere keer weet je na een week al dat hij waarschijnlijk in je favorieten terecht gaat komen. Dit keer was het het laatste, deze favorieten zijn voor mij onmisbaar geweest de afgelopen weken en eigenlijk heel logisch.

Catrice Liquid Camouflage concealer
De laatste schoolweken waren in juli.. en die waren pittig! Warm en daardoor sliep ik ‘s nachts voor geen meter. Ik ben gewend goed te slapen, zodra ik ga liggen in bed slaap ik al bijna. Dus je snapt wel dat ik die weken een dikke laag concealer nodig had om er nog een beetje fris bij te lopen. Deze concealer is budgetproof en super!

Balea Aqua serum
Geen onbekende op mijn blog, al jarenlang een favoriet. Zeker in de zomer lekker fris en trekt snel in. Soms droeg ik alleen een serum en daaroverheen een dagcreme met factor. Snel en meer dan genoeg met dit weer.

Balea After Sun douchegel
Eigenlijk meer geschikt voor op vakantie of na een dagje zwembad of strand. Maar ik vind hem na een dagje voor de ventilator, ook heerlijk. Een ontzettend zomerse en lekkere geur. Verfrist en verder geen poespas. Sla ik elk jaar weer in.

Biorรฉ UV Aqua Rich Watery Gel Essence
Een hele fijne en dunne spf50. Ideaal voor onder make-up en laat geen witte waas of glans achter. Ik heb al meerdere tubes opgemaakt en zal deze blijven kopen.

MAC Transparent Finishing Powder
Doosje nummer 2, ik heb hem al eens eerder gekocht. Ik haalde hem opnieuw in huis voor mijn bruidsmake-up en daarna is hij in mijn toilettas blijven zitten. Met het warme weer onmisbaar om make-up goed te laten blijven zitten. Maar ook zonder foundation, fijn om even mee af te poederen.

Wat zijn jouw favorieten geweest met deze warme zomerdagen?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *