Favorieten januari | Beauty

De eerste maand van 2018 zit er alweer op, terwijl het voor mijn gevoel gisteren nog Kerst was. Een voordeel, ik kan mijn favorieten voor jullie weer op een rij zetten.

Mijn favorieten bij elkaar!

  • Soft & Gentle deodorant
  • Everyday Minerals sandy fair foundation
  • Doucce volume mascara
  • Caudalie moisturizing sorbet
  • Skin79 BB cream

De deo is heel erg fijn en ruikt ontzettend lekker. Zomers en fruitig als je hem net aanbrengt, maar daarna is hij heel subtiel. Hij overheerst mijn parfum bijvoorbeeld niet. Deze deo houdt mij droog en fris.

Je ziet ook een hoekje van het Everyday Minerals poeder. Een oldie, deze heb ik echt al jaren. Het is een heel fijn poeder en dekt mooi. Omdat het mineraal poeder is oogt het heel natuurlijk en gaat het lang mee.

De Doucce mascara zat in de Lookfantastic adventskalender. Een nieuw merk voor mij, maar hij bevalt mij heel goed. Volume, maar niet te overdreven en houdt de krul mooi vast.

Aan de moisturizing sorbet van Caudalie moest ik even wennen. Eerst gebruikte ik hem overdag, maar dat was niet zo’n succes. Er zit shea butter in en hij is daardoor best voedend, ondanks de naam sorbet. ‘s Avonds vind ik hem dan wel weer heerlijk, voedend en niet te zwaar.

Als laatste deze Skin79 BB cream. Dit is een hele bekende en ik probeerde hem dus nu pas. De kleur is licht, voor mij is hij perfect. Maar heel handig is het niet, als je maar uit 1 kleur kunt kiezen. Voor de winter is hij erg fijn, want hij is romig en dekt mooi en natuurlijk. Ook is de kleur nu perfect!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. januari 30, 2018 / 11:46

    Al deze producten kende ik nog niet, misschien toch maar eens proberen als jij er zo enthousiast over bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *