Favorieten januari | Beauty

De eerste maand van het jaar, een frisse start met weer allerlei nieuwe favorieten. Oké, niet helemaal waar, eentje heb je al eens eerder gezien!

Door de Rituals adventskalender heb ik allerlei nieuwe producten ontdekt en ben ik aangestoken met het Rituals virus. Daar zie je maar liefst drie producten van voorbij komen. En dan heb ik mij nog ingehouden, want ik had er gerust een stuk of 6 kwijt gekund.

Rituals Anahata doucheschuim
Een product van de vorige kerstcollectie. Voor mij nieuw, ik kocht hem in de sale nadat een vriendin zei hoe lekker de geur is. Het is een bijzondere geur, met rozenhout en dennengeur. De geur is kerstig, je ruikt zeker de dennengeur terug. Maar op een hele fijne manier, een warme en gezellige geur, zo kan ik hem het beste omschrijven.

Rituals Velvety Smooth cleansing foam
Hiervan zie je woensdag een review! Een heerlijke luxe cleanser uit de vernieuwde collectie voor gezichtsverzorging. Dit is de mini uit de adventskalender, die ik eerst opmaak.

This Works In Transit camera close-up
Een moisturizer, masker en primer in een. Klinkt gek, werkt top. Het is een klein tubetje, maar je doet er lang mee. Ik gebruik dit als dagcreme, na mijn serum en voor mijn make-up. Hij is niet te vettig en doet het prima als primer.

Catrice Liquid Camouflage concealer
Deze heb je al eens eerder gezien, hij blijft mijn favoriet. Op werkdagen moet ik er weer vroeg uit en dan kan ik zeker een likje concealer gebruiken. Ik blijf deze maar kopen, hij is zo goed.

Rituals Karma bed & body mist
Een mini spray uit de adventskalender. Ik vind hem heerlijk ruiken, zomers. En ja, ik ben nu eenmaal een sucker voor zomerse geuren. De spray heb ik al weken dagelijks in gebruik en er is nog maar weinig uit. Als bodyspray blijft hij niet lang hangen, maar dat vind ik niet zo erg. Als roomspray is hij heerlijk!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *