Favorieten februari | Beauty

Maart is alweer halverwege, maar ik wilde jullie toch mijn favorieten van februari niet onthouden. Van alles wat, verzorging, maar dit keer ook make-up!

Mijn favorieten op een rijtje!

Sally Hansen nagellak
Deze lak van de complete salon manicure lijn is zo fijn. Shell we Dance is mijn favo neutrale lakje en ook deze zwarte draag ik graag. Alles in een, dus geen topcoat en basecoat nodig, heerlijk makkelijk.

Laura Mercier Tinted Moisturizer oil free
Een oldie, deze heb ik al heel lang. Hij is bijna op, maar wat doe je hier belachelijk lang mee. Het is dan ook een flinke tube en je hebt maar weinig nodig. Egaliseert, maar is ook heel natuurlijk. Ik vind hem fijn in de zomer, maar pakte hem er de laatste weken ook veel bij.

The Chemistry Brand Hand Hydrator
Een hele voedende handcrème van hetzelfde bedrijf als The Ordinary. Niet duur, wel effectief. De geur is licht citrusachtig, maar erg subtiel. Door verschillende boters voedt hij goed, heerlijk nu in de winter. Hij legt ook een laagje op de huid, maar voelt niet lang vettig aan.

Ciaté Wonderwand mascara
Een mini uit de Lookfantastic box, die ik even snel uit nood probeerde om later te reviewen. De review is er nog niet van gekomen, maar inmiddels gebruik ik deze dagelijks. Een fijn borsteltje, mooi zwarte mascara en lekker veel volume.

Etos Shower Cream lavendel
Vorige maand maakte ik een fles lavendel douchegel van Kneipp op. Leek mij heerlijk voor het slapen gaan, dus ik wilde nog meer met lavendelgeur. Deze van Etos zag ik staan in de aanbieding en nam ik mee. De geur is écht net gedroogde lavendel. Veel en veel lekkerder dan Kneipp, natuurlijk ook wel een stuk goedkoper.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *