Favorieten december | Lifestyle

Mijn favoriete producten van december, alweer de laatste van dit jaar! Met een aantal winterse producten, kan ook bijna niet anders he?

Het was niet moeilijk om mijn favorieten eruit te pikken deze maand. Op de handcrème na (die heb ik nog niet zo lang) heb ik deze producten nagenoeg elke dag gebruikt.

De Love Beauty and Planet shampoo met shea butter is zo heerlijk. Normaal hou ik niet zo van hele verzorgende shampoo’s, omdat ze mijn haar zwaar kunnen maken. Maar nu het een stuk korter is kan ik het beter hebben. Deze shampoo ruikt vreselijk lekker en is niet al te heftig. Voor heel droog haar zal hij wellicht niet verzorgend genoeg zijn, maar ik vind hem voor mijn haar top. Zuinig in gebruik ook, altijd fijn.

Een nieuwe favoriet, sinds ik hem heb gebruik ik hem meerdere keren per dag. Het potje ziet er niet uit, met die gifgroene kleur. Het doet mij denken aan Tell Sell, als ik het zo zie. Maar de inhoud werkt echt ge-wel-dig en ruikt naar witte chocolade.

Twee producten van The Ordinary. Een merk dat ik graag gebruik en maar blijf kopen. De foundation is al mijn tweede verpakking. Heel licht, maar toch ook dekkend. Ik droeg hem zelfs op mijn bruiloft, dat zegt genoeg. Ik draag niet dagelijks make-up als ik de deur niet uit hoef, maar als ik de deur uit ga, dan draag ik deze foundation.

Het Buffet serum is ook top, ook dit is mijn tweede verpakking. Met Black Friday scoorde ik er nog twee met heel veel korting, zodat ik de komende tijd niet zonder zit. Niet duur, wel effectief. ‘s Morgens gebruik ik het Balea Aqua serum, ‘s avonds deze van The Ordinary.

Als laatste een Amazonian Clay blush van Tarte. Gekocht ik New York, dus al wat jaartjes oud. Voordeel van deze blushes is dat ze enorm goed blijven zitten. Het is bijna niet te omschrijven, maar het is geen droog en licht poeder, het voelt zwaarder. Deze frisse roze kleur is ideaal voor de winter, zie ik er een stukje gezonder uit.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *