Favorieten augustus en september | Beauty

Vanwege de bevalling en kraamweek heb ik een maand favorieten overgeslagen. Ik laat jullie nu dus mijn favoriete producten zien van de maanden augustus én september.

Mijn favorieten hebben vooral ook te maken met zwanger zijn en de kraamweken, want daar zat en zit ik de afgelopen tijd natuurlijk helemaal in. Maar ze zijn niet specifiek gericht op zwangerschap hoor,  jij kunt ze ook gewoon gebruiken, no worries!

First Aid Beauty – Ultra Repair Cream
Deze ontving ik in de lookfantastic adventkalender. Alweer bijna een jaar geleden, maar eindelijk in gebruik. Ik was door mijn nachtcrème heen en besloot deze erbij te pakken. Het is een flinke tube, dus je kunt er lang mee vooruit. Een dikke en voedende crème, maar niet te vettig. In die laatste weken kon huidverzorging mij gestolen worden en moest het vooral lekker makkelijk. Deze was heeeeeerlijk! Ik gebruik hem nu nog steeds als nachtcrème, maar wel met de hele mikmak aan serums en peels erbij.

Mimitika spf50
Ook deze vond ik de laatste zwangere weken top. Het was warm weer, veel zon en je bent als je zwanger bent gevoeliger voor pigmentvlekken. Ik zat niet in de zon, maar better safe than sorry. Ik heb mijn ultieme favoriet van Bioré even aan de kant gezet, voor dit potje. Puur uit luiheid, want deze crème was voor mij bescherming en dagcrème in een, scheelt weer.

Etos Shower Oil – White Tea & Rice
Mijn tweede verpakking douche-olie, ik heb alweer een andere geur in de douche staan. Ideaal dit tijdens de kraamweek. Ik had echt de puf niet om mij na het douchen helemaal in te smeren met bodybutter. Dus douchen met een olie, dan hoeft dat smeren daarna niet meer. De geuren van deze Etos lijn zijn erg lekker en luxe, dus absoluut geen straf om deze te gebruiken.

Catrice – Liquid Camouflage concealer
Hier hoef ik vast geen uitleg bij te geven, een nieuwbakken mama kan niet zonder concealer. Al moet ik toegeven dat ik de eerste twee weken mijn make-up niet eens aangeraakt heb. Al het kraambezoek heeft mij in joggingbroek en met kaal gezicht mogen aanschouwen, jammer dan. De weken voor de bevalling sliep ik slechter en was deze concealer onmisbaar. Ook nu ik weer af en toe make-up draag smeer ik een extra laagje concealer onder mijn ogen. Deze van Catrice is al tijden favoriet, budgetproof en doet zijn werk prrrrrima.

Refectocil wimper- en wenkbrauwverf
Tijdens mijn verlof bestelde ik deze wimper- en wenkbrauwverf. Ik had een setje van Kruidvat, maar dat was aan vervanging toe en niet de allerbeste kleur. Mijn zusjes zweren bij dit merk, dus ik kocht het ook. Ik heb mijn wenkbrauwen met deze combinatie geverfd, heel mooi bij blond haar. Ook heb ik de zwarte versie, waarmee ik mijn wimpers heb geverfd. De laatste paar weken hoefde ik dus niet per se mijn wenkbrauwen bij te werken en mascara te dragen, er zat al wat meer kleur op mijn gezicht. Ik heb blonde wimpers en wenkbrauwen en het is echt een heel ander gezicht zonder make-up. Hiermee is het net wat minder ‘kaal’. Na 6 weken zit de verf in mijn wenkbrauwen nog perfect. Mijn wimpers zijn wel wat minder zwart, omdat ik natuurlijk make-up remover gebruik als ik mascara op heb gehad. De verf is niet supergoedkoop, maar wel erg goed.

Allemaal producten die het mij de weken voor en na de bevalling makkelijker hebben gemaakt. Het klinkt nu alsof ik een lui varkentje was, jullie zullen wel denken. De laatste periode van de zwangerschap ben je totaal niet bezig met je omgeving en keer je steeds meer in jezelf. Na de bevalling draait je wereld om je baby, dus ben je ook met heel iets anders dan beauty bezig. Maar ik ben het niet verleerd hoor, het komt vanzelf wel weer 😉

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *