Favoriete zomerparfums | Beauty

We hebben al een paar zomerse dagen gehad, heerlijk! Dan draag ik het liefst mijn meest zomerse parfums, dit zijn mijn favorieten…

Van al mijn parfums is meer dan de helft een zomerse geur, dat zegt al genoeg. Helemaal mijn smaak en ik draag ze graag. Ook als het minder mooi weer is hoor, ik vind ze gewoon te lekker ruiken.

De flacons zeggen het al, dit zijn geuren speciaal voor de zomer. Felle kleuren, printjes, het past allemaal goed bij elkaar.

De geuren van Lancaster en Jil Sander zijn ook speciaal voor in de zon. Je hoort vaak dat je vlekken krijgt van het dragen van parfum in de zon. Deze zijn zo ontwikkeld dat het veilig is deze te dragen. Ik heb er nog nooit last van gehad en of het echt zo is, durf ik niet te zeggen. Maar een fijn idee is het zeker wel.

Summer Splash van Lancaster is een speciale editie, deze zit geloof ik niet standaard in het assortiment. Elk jaar brengen ze een zomergeur uit, maar je kunt vorige edities vaak nog bij Kruidvat of via webshops bemachtigen. Het is een zwoele geur, de meest warme van de vijf. Ik vind hem ergens lijken op Sun Delight, de zwoele versie van de originele Sun geur.

Een flinke flacon van 100 ml, dus je doet er onwijs lang mee. Wel een nadeel als je deze mee zou willen nemen op vakantie. Dan zou een rollerball of een kleinere versie toch ook wel handig zijn.

Nog zo’n speciale zomereditie is Sol Da Bahia van Lancaster. Een transparante flacon, versierd met bloemen. De geur is licht, zoetig, maar zeker niet overheersend. Deze heb ik al zo vaak gedragen, ik denk dat deze bij veel vrouwen wel in de smaak zou vallen.

Van de Lancaster zomergeuren zijn er nog een aantal die ik niet heb, ik hoop ze ooit eens tegen te komen in de drogist, zodat ik die ook kan scoren.

Dit flesje is wat moeilijk op de foto te krijgen. Het is een neonroze verpakking, die er behoorlijk uitspringt tussen de rest. Twee jaar geleden bracht Jil Sander drie limited edition versies uit van de bekende Sun geur, in neon verpakkingen. De Sun Pop collectie. Ik vind de roze het lekkerst en scoorde deze eens bij Etos in de aanbieding. Een wat zoetere geur, opvallender dan de andere vier. Jonger ook wel, maar zeker ook te dragen door volwassenen.

Deze Karma bodyspray van Rituals heb je al vaker voorbij zien komen de laatste tijd. Ik heb ‘m nieuw en hij is nu al zeker voor een derde op, zo vaak draag ik hem. Ik vind het niet eens per se een bodyspray, die zijn vaak dun en vervliegen snel. Deze spray is op basis van olie, waardoor hij langer blijft hangen. De Karma geur is de geur die hoort bij alle zonproducten van Rituals. Zomers, fris, zoetig, heel erg lekker.

Als laatste de geur Nectar Love van DKNY. Deze kocht ik vorig jaar, in een handige rollerball verpakking. Je rolt het parfum hiermee op je huid, heel handig voor onderweg. Het is een wat warmere geur, maar zeker ook zoet. Ik was er meteen weg van, het is een unieke geur.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. mei 31, 2019 / 12:59

    Ik vind de rituals bodymists ook beter dan de gemiddelde bodymist / spray! Zelf vind ik de davidoff cool water ook lekker in de zomer. Vond m een tijdje voor jongere meiden maar betrap mezelf erop dat ik hem toch weer draag..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *