5 x Favoriete parfums | Beauty

Een dienblad vol parfums om uit te kiezen, maar toch vaak naar dezelfde grijpen. Herkenbaar? Dit zijn mijn favoriete geuren om te dragen.

Parfum en eau de toilette heb ik genoeg, heerlijk! Zeker zomerse en wat zoetere geuren zijn bij mij favoriet.  Een aantal draag ik vaak, die pak ik gewoonweg meer dan de rest. Soms heb ik zin in een bepaald parfum, maar vaak pak ik dezelfde, omdat hij altijd goed is.

Chanel Coco Mademoiselle
Deze geur draag ik al jaren, nog steeds ben ik hem niet zat. Al meerdere flessen heb ik opgemaakt en ik zou hem zonder twijfel opnieuw aanschaffen. Vrouwelijk, iets zoet en past bij alles en elke gelegenheid.

Hugo Boss Ma Vie
Een geur die ik niet zo snel bij mijzelf verwacht had, door het merk. Maar deze geur is vrouwelijk, bloemig en zo luxe. Ik kreeg hem vorig jaar voor mijn verjaardag en draag hem sindsdien zeker een aantal keer per week.

Chanel Chance Eau Tendre
Nog een van Chanel, die ik graag pak. De flacon is bijzonder, omdat Chanel vrijwel alleen maar rechte en vierkante verpakkingen heeft. De Eau Tendre versie van Chance is wat zoeter en lichter dan het origineel. Mijn moeder heeft deze ook, dus ik moet altijd aan haar denken als ik deze draag.

Lancaster Sol da Bahia
Een supervrolijke flacon, met een zomerse en tropische geur. Echt een voor de zomer, dus deze heb ik al even niet gebruikt. Af en toe te koop bij Kruidvat voor een leuk prijsje, dus zeker meenemen als die actie er weer is.

Chloe Love Chloe Eau Florale
De originele Love Chloe heb ik ook, maar deze eau florale draag ik net wat meer. Die versie is lichter en zoeter, nog net even meer mijn smaak. De fles is prachtig en dit is een geur die je niet snel zat bent.

Dit waren mijn favoriete parfums! Welke geur draag jij heel graag?

Liefs Iris

5 Reacties

 1. maart 17, 2017 / 09:06

  Coco Mademoiselle is een parfum wat mijn moeder al jaren draagt en inderdaad een heerlijke geur. Zelf ben ik echt fan van Miyabi van Annayake, echt een aanrader voor mensen die van warme vanille & musk luchtjes houden!

  • Iris
   Auteur
   maart 19, 2017 / 17:41

   Dan hebben wij wel een totaal andere smaak wat betreft geuren, ik vind warm en vanille juist meestal niet zo lekker.

 2. maart 17, 2017 / 11:13

  Altijd leuk om dit te zien bij anderen! Alien van Thierry Mugler is mijn favoriet, maar ik vind het wel erg jammer dat die zo populair is op het moment haha.

  • Iris
   Auteur
   maart 19, 2017 / 17:41

   Die vind ik zoooo vies! Grappig dat smaken zo verschillen he. Misschien eens kijken bij Skins voor een wat minder populaire geur?

 3. Jolanda
  maart 17, 2017 / 21:10

  Ik draag graag;
  Deep Red van Hugo Boss (in de winter)
  Pure white linnen van Estee Lauder (in de zomer)
  Coco van Chanel (speciale gelegenheden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *