Etos Sunny Breeze | Beauty

Zomerse geuren, ik kan ze vaak niet weerstaan. Ook Etos komt deze zomer met een speciale ‘zomergeur’, die zelfs geschikt is om te dragen in de zon.

Geuren die speciaal worden uitgebracht voor de zomer, die vind ik bij voorbaat al heerlijk. Ik kocht er vorig jaar een van Lancaster, maar ook van Jil Sander en Mexx. Ben jij ook van de zomerse en fruitige geuren, dan is dit er zeker een voor jou!

Etos heeft namelijk een geur uitgebracht, speciaal voor de zomer. Een frisse, fruitige en zomerse geur genaamd ‘Sunnt Breeze’. Het is een mix van sensuele amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Naast fris en fruitig, zit er ook zeker een warme en sensuele ondertoon in. Het doet mij denken aan zomerse avonden en het strand.

Etos Sunny Breeze is ÊÊn van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden, wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid. Top dus voor een dag in de zon of op vakantie. Maar ook op minder zonnige dagen draag ik dit parfum, ik vind hem heerlijk!!

De flacon is vrij simpel, maar dat past ook wel bij de prijs. Je betaalt â‚Ŧ9,95 voor een flesje van 50 ml. Er zit een mooi vormgegeven doosje omheen, maar de flacon zelf is heel clean. Zelf heb ik daar geen moeite mee, maar het is niet per se een blikvanger tussen andere geuren.

Zeker even gaan besnuffelen dus, als je dezelfde parfumsmaak hebt als ik. Budgetproof, zomers en erg lekker. Hij ligt al in de winkels van Etos!

De geur ‘Sunny Breeze’ is te koop bij Etos. Voor een flacon van 50 ml betaal je â‚Ŧ9,95.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *