Etos Remember Me Always mascara | Beauty

De Etos mascara’s zijn al jaren heel goed en heel geliefd. Onlangs hebben ze het assortiment vernieuwd, waardoor ik er uiteraard een moest proberen.

Etos mascara is altijd goed, al jaren. Niet duur, werkt prima en in veel varianten te krijgen. Aan de ene kant vind ik het jammer dat ze vernieuwd zijn, want wellicht valt het dan tegen. Maar aan de andere kant was de lijn al zo lang hetzelfde, dat ik het ook echt wel snap. Het uiterlijk is anders, de namen zijn anders, alles is nieuw.

Waar het voorheen nog heel simpel ‘Volume mascara’ was, is het nu bijvoorbeeld ‘Remember me Always’, ‘Chase me Baby’ of ‘Fear me Fabulous’. Welke oude mascara nu precies welke naam heeft, is even zoeken. De prijzen zijn onveranderd gebleven, tussen de 4 en 5 euro.

De Remember me Always mascara trok mij het meest, volgens mij zou dit de nieuwe versie van de vertrouwde volume mascara moeten zijn. De verpakking is metallic roze, lekker girly.

De verpakking vind ik niet heel ideaal. De opening is vrij groot, waardoor je veel mascara op het borsteltje hebt. Ik veeg er dus veel vanaf, om niet meteen enorme spinnenpoten te krijgen. Op deze manier wordt hij ook al snel smoezelig. Geen ramp, wel een beetje onhandig.

Het borsteltje zelf is een ‘gewoon’ borsteltje met haren, mijn favoriet. De ene kant heeft kortere haren dan de andere en hij loopt taps toe. Werkt prima.

Mijn wimpers zonder mascara erop. Lekker kaal gezicht zo, je snapt wel dat mascara bij mij veel verschil maakt en ik het daarom graag draag.

Hier met mascara. Hij was hier nog redelijk nieuw, dus wat natter. Ik vind het effect nog net wat teveel spinnenpoot hier. Inmiddels is hij wat droger geworden en vind ik hem nog fijner. Het effect is niet mega, maar wel lekker veel volume en goed zwarte wimpers.

De mascara blijft goed zitten, geeft niet af of brokkelt. Prima dus! Ik vind het een fijne basic mascara voor elke dag en zal hem zeker nog eens kopen.

Je koopt de Etos Remember me Always mascara voor €4,99 bij Etos.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    april 5, 2019 / 17:00

    Fijne review Iris! Ik ben ook al jaren fan van de mascara van de Etos, daar kan geen dure mascara tegenop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *