Etos Micellair Water | Review

Oh how I love micellair water! Ik hoef het jullie niet meer uit te leggen denk ik. Bijna alle merken heb ik al eens geprobeerd en ik vind het nog steeds leuk om nieuwe merken uit te proberen als zij met een micellaire reiniger komen. Dit is mijn review van het micellair water van Etos.

etos1

etos3

Het micellair water zit in een blauwe, slanke fles. De dop is een draaidop en er staat naast tekst verder weinig op de fles. Simpel, maar prima.

etos4

De ingrediΓ«ntenlijst ziet er zo uit. Ik zie geen gekke dingen, maar ik zie ook geen extra verzorgende bestanddelen. Er zit kamille in, om de huid te kalmeren. Maar ook siliconen, die ik zelf overbodig vind. Top Β is dat er geen parfum of alcohol in zit. Echt bijzonder is de lijst niet, maar ik zie ook geen schokkende dingen.

etos5

De reiniger is zoals je al verwacht bij de naam; waterig. Door de dop goed te doseren, al had een klikdop toch wel veel fijner geweest. Meestal ga ik snel door een fles reiniger heen, maar deze hield het verrrassend lang uit. Ik heb hier zeker twee maanden mee gedaan, dubbel zo lang als ik gewend ben.

etos2

Ik ben heel tevreden over het micellaire water. Het werkt prima, irriteert niet, is zuinig in gebruik en gewoon heel erg makkelijk. Een prima budgetoptie ook, deze versie van Etos.

Ben je op zoek naar een micellaire reiniger die niet te duur is, dan is deze van Etos ideaal. Etos heeft ook regelmatig kortingen, waardoor je hem nog goedkoper in zou kunnen slaan.

Liefs Iris

4 Reacties

 1. oktober 1, 2016 / 11:28

  Oh wat toevallig; ik heb vandaag ook een artikeltje online gezet over deze reiniger. Alleen ben ik niet zo tevreden; hij irriteert aan mijn ogen en haalt ook niet alles weg. Vreemd :S Maar fijn dat jij er wel tevreden over bent!

  • Iris
   Auteur
   oktober 1, 2016 / 23:35

   Dat is inderdaad toevallig! Jammer dat jij minder tevreden bent, die ervaring heb ik totaal niet. Maar ik ben dan ook nooit zuinig met micellair water, misschien zou dat schelen?

   • oktober 2, 2016 / 11:47

    Hmmz zou kunnen.. Ik moet zeggen dat ik ook veel gebruik. Geen idee hoe dat kan. Maar ik gebruik nu gewoon weer mijn trouwe van Garnier. Die bevalt super πŸ™‚

    • Iris
     Auteur
     oktober 2, 2016 / 20:15

     Garnier is altijd goed ja. Over de huismerken van Hema, Kruidvat en Etos hoor ik toch vaak wisselende meningen. Ik heb een vrij makkelijke huid, dus ik reageer niet snel. Ik vind het dan ook al snel goed als hij mijn make-up prima weghaalt. Met die van Hema had ik wel irritaties na een tijdje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *