Etos Hydra Eye Cream | Beauty

Deze oogcrème trok mijn aandacht toen ik laatst even bij Etos was. Ik gebruik wel een oogroller in de ochtend, maar niets onder mijn ogen in de avond.

Niets speciaals in ieder geval, gewoon mijn normale moisturizer. Niets mis mee op zich, maar een aparte crème voor mijn ogen leek mij ook wel fijn. De huid daar is dun en ik besteed er weinig aandacht aan.

De Etos Hydra eye cream zit in een blauw doosje en kost €3,99. Een prima prijs om het eens te proberen. Geen poespas, gewoon een verzorgende crème.

In het doosje zit deze tube. Lang, slank en ook lichtblauw. De dop is een draaidop, waardoor de tube rechtop blijft staan. Een klikdop had ik handiger gevonden, maar dit werkt ook prima.

De tube heeft een ideaal ‘tuutje’. Waardoor je makkelijk kunt doseren, maar waardoor het ook hygiënisch blijft. Je hebt maar heel weinig nodig voor beide ogen.

Deze hoeveelheid is meer dan genoeg. De crème is wit van kleur en voelt luchtig aan. Het verdeelt makkelijk, ik breng het eerst onder beide ogen aan en klop het dan met mijn vingers in de huid. Ook  onder mijn wenkbrauwen en naast mijn ogen. Het voelt fris en trekt snel in.

Hier zie je de bestanddelen. Vooral vette soorten alcohol, maar ook siliconen en shea boter. Geen parfum of alcohol. Heel bijzonder zijn de ingrediënten niet, maar dan kun je ook niet verwachten voor deze prijs. Het verzorgt, maar meer ook niet.

De crème voelt heel fijn aan en ik merk dat mijn huid meer gehydrateerd is. De huid onder mijn ogen voelt zacht aan en ziet er goed uit. Ik heb van mijzelf een gecombineerde huid, dus droge plekjes of een trekkerige huid is bij mij eigenlijk nooit aan de orde. Wel vind ik het verzorgen van mijn huid belangrijk en fijn om te doen. Rond je ogen ontstaan snel rimpeltjes en lijntjes, die ook kunnen komen door droogte. Een blijvertje dus, deze eye cream.

De Etos Hydra Eye Cream kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Etos.

Gebruik jij een apart product voor onder je ogen?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. maart 20, 2017 / 11:21

    Eigenlijk gebruik ik geen apart product voor mijn ogen.. Ik ben pas 22 dus vind het ook niet zo nodig. Maar zo’n basic product is altijd het proberen waard!

  2. Jantine
    maart 22, 2017 / 17:33

    Klinkt goed! Ik heb er nu een van yves rocher, maar als die op is, ga ik deze proberen. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *